Σασμός: “Θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη”

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Άγγελος θα πει “θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη”.

Η Καλλιόπη όλον αυτόν τον καιρό βρίζει με τα χειρότερα λόγια τον Άγγελο στον Μαθιό και στον Αστέρη. Τον Αστέρη δεν έχει καταφέρει να τον επηρεάσει όμως ο Μαθιός έχει εξοργιστεί με τον ξάδερφό του, εξαιτίας της. Έτσι κάποια μέρα τον συναντάει τυχαία στον δρόμο.

Οι δύο άντρες ανταλλάζουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους. Ο Μαθιός θολώνει από τα νεύρα, διότι πιστεύει ότι εξαιτίας του η οικογένειά του έχει φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι χωράφια και κτήματα με τόσο κόπο συντηρούσαν είναι πλέον στα χέρια του.

Διαβάστε Επίσης  Κλειστά σχολεία σήμερα 13/03/2019 – Που χιονίζει τώρα

Σασμός: “Θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη”

Ξεκινάει να δέρνει με μανία τον Άγγελο μέχρι που συνέρχεται από το αμόκ και φεύγει. Ο Άγγελος φυσικά και δεν θα αφήσει κάτι τέτοιο αναπάντητο. Αποφασίζει να καταθέσει μήνυση εναντίον του Μαθιού. Όταν η Καλλιόπη μαθαίνει το συμβάν και το ότι έγινε μετά από αυτό, πάει από το γραφείο του Άγγελου.

Του λέει να πάρει την μήνυση πίσω, όμως ο Άγγελος με ψυχραιμία και σιγουριά της απαντάει “θα τον κλείσω στην φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη”. Η Καλλιόπη τότε θολώνει, παίρνει ένα αιχμηρό αντικείμενο από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει στα πλευρά.

Διαβάστε Επίσης  «Ποδαρικό» στο 2023 με ανοιξιάτικο καιρό – Η πιο θερμή Πρωτοχρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Οι τηλεθεατές θα πιστέψουν ότι ο Άγγελος θα αφήσει την τελευταία του πνοή εξαιτίας της. Όμως λίγες ώρες μετά και ενώ ο Άγγελος ακόμα αναρρώνει. τον βρίσκει ο Κώστας και τυφλωμένος από την ζήλεια του, τον σφάζει. Το άψυχο σώμα του θα το βρει η ίδια η Άσπα πνιγμένο στα αίματα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *