Σασμός Spoiler: Ο Μύρωνας επιστρέφει και σκορπά τον τρόμο

Σασμός Spoiler: Ο Μύρωνας επιστρέφει και σκορπά τον τρόμοΚι όμως, ο Μύρωνας επιστρέφει στη σειρά Σασμός, φέρνοντας μαζί του την μεγάλη ανατροπή. Το δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη, μπορεί να πήρε μετάθεση για μακριά, όμως δε ξέχασε ποτέ την υπόθεση που ταλαιπώρησε τις αρχές στο χωριό του.

Ο Αμερικάνος έχει πάρει πάνω του τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη, με σκοπό να γλιτώσει από τα χέρια του Καραπάνου. Βέβαια, η αλήθεια πάντοτε φανερώνεται στο τέλος, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Μπορεί ο Μαθιός να αισθάνεται σίγουρος πως η υπόθεση αυτή έκλεισε, ο Μύρωνας, όμως, επιστρέφει στη σειρά Σασμός, για να φέρει την απόλυτη ανατροπή! Η υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή θα ανοίξει ξανά, όταν εκείνος κρατήσει στα χέρια του ισχυρά στοιχεία..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κλεμμένο το δαχτυλίδι, ποιος το φοράει;

Ο Αντώνης θα τον δεχτεί ξανά με χαρά, με τις έρευνες να ξεκινούν. Ο Μαθιός δεν έχει ιδέα πως οι αρχές στράφηκαν εναντίον του, για ακόμη μια φορά! Ο Μύρωνας, όχι μόνο θα ανοίξει την υπόθεση του Στεφανή, αλλά θα κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την Άσπα, παρόλο που η ζωή της έχει περάσει από 40 κύματα.

Ο Κώστας έχει αποφυλακιστεί και η σχέση της με τον Άγγελο είχε ολέθριες συνέπειες για την ίδια και τους γύρω της. Θα καταφέρουν να είναι μαζί οι δύο αυτοί χαρακτήρες; Τί εκπλήξεις επιφυλάσσει η μοίρα για τον Μύρωνα; Το σημαντικότερο, βέβαια είναι: Θα καταφέρει να επιβιώσει, μετά τις έρευνές του για τον Στεφανή;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία καταρρέει: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *