Μάνος Δασκαλάκης: «Αν αποδειχτεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε Ίριδα και Μαλένα θα μπω στο κελί να τη σκοτώσω»

Μάνος Δασκαλάκης: «Αν αποδειχτεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε Ίριδα και Μαλένα θα μπω στο κελί να τη σκοτώσω»«Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…»

Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν ανατριχιαστικό οιωνό.

«Φως στο Τούνελ»: «Πού να πάει το μυαλό μου ότι η μάνα σκοτώνει τα παιδιά της» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα «χτυπήσει» 30άρια ο υδράργυρος

«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή, κάτι μου είπε αλλά δεν το θυμάμαι. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα. Έχω πει πως θα προτιμούσα να έφευγα εγώ και να γύρναγαν πίσω τα παιδιά μου» συμπληρώνει.

Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός – ΠΟΕΔΗΝ: Αυτοί είναι οι δέκα λόγοι που η Ελλάδα έχει περισσότερους θανάτους

Λέων: «Απόλυτη βεβαιότητα» για τα αίτια θανάτου της Ίριδας – Το εύρημα στους πνεύμονες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *