Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κλαίει με λυγμούς και ζητά συγχώρεση

Η δίκη του Φίλιππου συνεχίζεται στην σειρά Η Γη της Ελιάς με τον κατηγορούμενο, στο επεισόδιο της Κυριακής, να καταθέτει όλα όσα έγιναν. Το κλίμα που επικρατεί είναι αρκετά βαρύ και ο Φίλιππος εξιστορεί όλα όσα έγιναν από την αρχή. Ο ήρωας, όπως θα δείτε, και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί, λυγίζει! Ξεσπά σε κλάματα και ζητά για ακόμα μια φορά την συγχώρεση το Στέφανου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη βάζει ταφόπλακα στην σχέση Στάθη – Αρετής

Ο Φίλιππος λυγίζει την ώρα την απολογίας του

Η κατάθεση του Φίλιππου, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση τω δικαστών. Είναι ο κατηγορούμενος και πρέπει να τους πείσει να μην καταδικαστεί. Ο Λυκούργος δίνει μάχη για να το πετύχει αυτό αλλά είναι πολύ δύσκολο.

Η δίκη καθημερινά εξελίσσεται σε ένα πεδίο μάχης καθώς το στρατόπεδο των Καπερνάρων, με την Αρετή και τον Στέφανο να διψάνε για εκδίκηση και την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη απειλεί να πυροβολήσει τον Αλέξη

Ο Φίλιππος ανεβαίνει στο βήμα και ξεκινά την κατάθεση του. Όλοι τον ακούνε με παγωμένη την ανάσα. Ο Φίλιππος ξεκινάει την κατάθεση του και δεν καταφέρνει να παραμείνει ψύχραιμος και λυγίζει, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ζητώντας για ακόμα μια φορά συγγνώμη από το θύμα που είναι ο Στέφανος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *