«Ο όρκος»: Ο Άγγελος έχει έντονες αμφιβολίες για τον Χάρη Ζαφείρη!

«Ο όρκος»: Ο Άγγελος έχει έντονες αμφιβολίες για τον Χάρη Ζαφείρη!

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς Όρκος καθημερινά εδώ!

«Ο όρκος», ξεκίνησε εντυπωσιακά από την ΕΡΤ1, και μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00 με διπλό επεισόδιο.

«Ο όρκος»: Ο Άγγελος έχει έντονες αμφιβολίες για τον Χάρη Ζαφείρη!

Με αστυνομική πλοκή που θα ενθουσιάσει το κοινό και τους Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η νέα σειρά 36 επεισοδίων, κάνει ντεμπούτο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Άγγελος συνειδητοποιεί ότι ο φάκελος 40, πoυ περιέχει στοιχεία της υπόθεσης της εξαφανισμένης κοπέλας, Μιράντας Αλυφαντή, λείπει και το γραφείο της Ηρώς έχει παραβιαστεί στο παρελθόν. Η γραμματέας της Ηρώς (Άντρια) δηλώνει άγνοια για όλα, ενώ η πληροφορία ότι μια νέα δικηγόρος (Κλέλια) έχει αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης περιπλέκει τα πράγματα.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Διαδοχικές εκπλήξεις και παρεξηγήσεις

 

Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια

Ο όρκος 26/02/22 Επεισόδιο 7-8

Ο Αντώνης θα έχει μια συνάντηση με τον υπεύθυνο εξαφανίσεων Άγγελο Λινάρδο, για τον φάκελο της Ηρώς. Στο ορφανοτροφείο ένα μικρό κορίτσι που το λένε Έλλη έρχεται και η Χλόη από την πρώτη στιγμή θα δεθεί μαζί της.

Ο Σάλβα δέχεται να αλλάξει ζωή όπως του πρότεινε ο Άγγελος, αλλά αυτά που θα συναντήσει τον απογοητεύουν. Ήβη και Φάνης θα έχουν ακόμα μια σύγκρουση. Ο Άγγελος έχει έντονες αμφιβολίες για τον Χάρη Ζαφείρη.

Στο νοσοκομείο ο Άγγελος θα έχει ένα ακόμα έκτακτο περιστατικό και θα σώσει μια ζωή, τελευταία στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ αποκαλύπτει στην γιαγιά Ειρήνη ότι ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή

Ο Γρηγόρης θέλει να ψάξει περισσότερο την υπόθεση εξαφάνισης της κόρης της Αλέκας, αλλά η ίδια είναι πολύ απογοητευμένη και δεν τον βοηθάει. Η Χλόη θα βρεθεί σε μπελάδες στην δουλειά με την ιδιαίτερη σχέση της με την Έλλη.

Ο Στέφος κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας, και η Πάτι θα είναι η αιτία που θα βρεθούν σε ρήξη ο Φάνης και η Χλόη. Η Πάτι βαδίζοντας μόνη της στον δρόμο θα βρεθεί ξαφνικά να είναι μάρτυρας σε μια κλοπή με βίαιη επίθεση.

Ο Γρήγορής θα βρει τον Άγγελο και θα του δώσει μια πληροφορία για την υπόθεση της Ηρώς και θα του κάνει την ζωή ακόμα πιο δύσκολη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *