Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης αρνείται να παντρευτεί την Ευτυχία

 

Το ζευγάρι της σειράς θα διχαστεί για ακόμη μια φορά. Η Ευτυχία κάνει βήματα για να βρίσκεται περισσότερες ώρες στο πλευρό του αγαπημένου της, ο Αποστόλης, όμως, κρατάει τις δικές του αποστάσεις, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης αρνείται να παντρευτεί την Ευτυχία

Η Ευτυχία θέλει να συγκατοικήσουν, να ζήσουν μαζί. Θεωρεί πως, τόσο ο Αποστόλης, όσο και η Άννα αποτελούν οικογένεια για εκείνη. Θέλει να χτίσει τη ζωή της σε γερές βάσεις, να νιώσει ασφαλής και παραδομένη σε αυτόν τον μεγάλο έρωτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα δολοφονεί τον βιαστή της

Βέβαια, ο Αποστόλης δε θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό που έχει η Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Όσο εκείνη κάνει σχέδια, ο αγαπημένος της προσπαθεί να την προσγειώνει. Η Ευτυχία θα πάει κάποια ρούχα στο σπίτι του, κάνοντας τα πρώτα βήματα της συγκατοίκησης.

Αυτό δε θα βγει σε καλό. Ο Αποστόλης της εξηγεί πως δε μπορεί να σκεφτεί τον γάμο, πριν αποκαταστήσει την αδελφή του. Θέλει πρώτα να παντρέψει την Άννα, να σιγουρευτεί πως θα είναι καλά κι ύστερα να φτιάξει τη δική του ζωή. Αυτή είναι μία υπόσχεση που μάχεται να κρατήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η Ευτυχία δε θα δεχτεί με χαρά αυτή την εξέλιξη. Θα καταφέρει το ζευγάρι να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, ή τα προβλήματα που θα ακολουθήσουν θα είναι χειρότερα από πριν; Όλα κρέμονται από μία κλωστή ξανά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *