Σασμός Spoiler: Πότε επιστρέφει η Σεμίνα στη σειρά;

Σασμός Spoiler: Πότε επιστρέφει η Σεμίνα στη σειρά;

Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Η Σεμίνα επιστρέφει στην Κρήτη, σε ένα πολύ κομβικό σημείο της σειράς Σασμός. Η Εριέττα Μανούρη, καλεσμένη στο Happy Day, μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται, αλλά και για όλες τις εξελίξεις που ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

            Σασμός Spoiler: Πότε επιστρέφει η Σεμίνα στη σειρά;

Πράγματι, ενώ η Σεμίνα ήταν έτοιμη να μιλήσει στην Αργυρώ για όσα είδε, επέλεξε να φύγει μακριά. Επισκέφτηκε τον τάφο του αγαπημένου της, λύγισε γεμάτη δάκρυα μπροστά στην φωτογραφία του κι ύστερα χάθηκε…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης Οικονομέας κάνει μαύρη την ζωή της Αθηνάς

Όλοι πιστεύουν πως ο Αστέρης σκότωσε τον Πετρή. Εκείνος, δεν είναι σε θέση να ομολογήσει την αλήθεια, σχετικά με το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Αφήνει να τον κρίνουν ως δολοφόνο. Μόνον η Σεμίνα θα καταφέρει να ρίξει φως στην υπόθεση και να αθωώσει τον Αστέρη… Εκείνη, όμως, είναι εξαφανισμένη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Εριέττα Μανούρη στο Happy Day, η Σεμίνα επιστρέφει στη σειρά Σασμός και ομολογεί στην Αργυρώ όλη την πικρή αλήθεια. Μετά την αποκάλυψή της, τίποτα δε θα είναι το ίδιο για τους πρωταγωνιστές. Άλλωστε, οι έρευνες θα φτάσουν σύντομα και στα δικά της ίχνη, καθώς τα αποτυπώματα από τα γυναικεία παπούτσια θα εξακριβωθούν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης δέχεται φρικτά βασανιστήρια στο στρατό

«Θα με ψάξουν, θα με φέρουν σε επαφή, θα επιστρέψω.. Είμαι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια…».

Σχετικά με το πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ, η Εριέττα ξεκαθάρισε πως όσα ελαφρυντικά κι αν δώσει η Σεμίνα στον Αστέρη, εκείνος δεν παύει να σκότωσε τον αδελφό της. Επομένως, το μίσος που νιώθει δε θα είναι εύκολο να μετατραπεί ξανά σε αγάπη και συγχώρεση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *