Σκοτεινή Θάλασσα Spoiler: Ποιος θέλει νεκρό τον Χρήστο

Σκοτεινή Θάλασσα Spoiler: Ποιος θέλει νεκρό τον ΧρήστοΣτη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», η υπόθεση της εξαφάνισης της Άννας περιπλέκεται όλο και περισσότερο και κάποιος έχει βάλει στόχο τον Χρήστο. Τα μυστικά των χαρακτήρων έρχονται στην επιφάνεια, φουντώνοντας τις θεωρίες για το τι έχει συμβεί.

Ψάχνοντας στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά του, ο κεντρικός ήρωας, Χρήστος Δελλής θα έχει ένα απρόσμενο τροχαίο ατύχημα. Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» σήμερα, η Σμαρώ θα κάνει έρευνα και θα διαπιστώσει ότι κόπηκαν τα φρένα του αυτοκινήτου, ότι δηλαδή υπήρξε δολιοφθορά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ζάχος Κυρα Μάρω – Ο Έντονος Καυγάς Και Η Αφορμή

Σκοτεινή Θάλασσα Spoiler: Ποιος θέλει νεκρό τον ΧρήστοΘα συλλάβει μάλιστα ως βασικό ύποπτο τον Νίκο, τον μικρό αδερφό της εξαφανισμένης Άννας, για την ενοχή του οποίου υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Αν, τελικά, είναι ένοχος ο Νίκος, ποιος τον έβαλε να το κάνει; Ποιος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Χρήστο στη «Σκοτεινή Θάλασσα»; Εάν ο πραγματικός ένοχος είναι ελεύθερος, θα προσπαθήσει να τον ξανασκοτώσει;

Πολλοί μισούν τον Χρήστο και δεν τον θέλουν στην πόλη. Οι προθέσεις τους ξεδιπλώνονται σιγά-σιγά, κορυφώνοντας την αγωνία στη νέα σειρά μυστηρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40, στο MEGA.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο λόγος του αφορισμού και η εξορία του παπά Γρηγόρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *