Σασμός : Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει την αλήθεια από την γιαγιά Ειρήνη

Σασμός : Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει την αλήθεια από την γιαγιά ΕιρήνηΔύσκολα τα πράγματα για τη γιαγιά Ειρήνη στο «Σασμό» με την αλήθεια να παλεύει να βγει στην επιφάνεια. Με νύχια και με δόντια κρατάει μυστικά η γιαγιά, αλλά ένα μοιραίο λάθος θα την οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Μία μεγάλη σύγκρουση έρχεται με τη Μαρίνα, η οποία αυτή τη φορά δε θα την αφήσει τόσο εύκολα.

Η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κρύψουν μια για πάντα την πραγματική ταυτότητα του Μάρκου. Για κακή τους τύχη όμως αυτή τη συνάντηση στο νεκροταφείο θα δει τυχαία η Μαρίνα Βρουλάκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα: «Η Αθηνά δεν μπήκε στον πειρασμό να ενδώσει»

Η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Βλέπει την αμίλητη πεθερά της να κουβεντιάζει με τον άσπονδο εχθρό της. Δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Σασμός : Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει την αλήθεια από την γιαγιά ΕιρήνηΌταν η γιαγιά Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι, η Μαρίνα δε χάνει λεπτό και τρέχει να της ζητήσει εξηγήσεις. Τότε, όμως, η γιαγιά χάνει ξανά τη λαλιά της. Η Μαρίνα γίνεται έξω φρενών σύμφωνα με το youfly.com και βγαίνει από τα ρούχα της. Φωνάζει, ωρύεται, την ταρακουνάει. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να μιλάει στον εχθρό κι όχι την οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Aυτό θα είναι το τέλος της Εύας στη σειρά

Η Αργυρώ μπαίνει στο σπίτι την κατάλληλη στιγμή. Τρέχει στο δωμάτιο από τις φωνές της μητέρας της. Πανικοβάλλεται. Απομακρύνει τη μητέρα της από τη γιαγιά Ειρήνη, αλλά όταν η μητέρα της τής αποκαλύπτει την αλήθεια μένει με ανοιχτό το στόμα.

Ο κλοιός στενεύει για τη γιαγιά Ειρήνη στο «Σασμό» και κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσει για την αλήθεια. Διαφορετικά… θα δει την οικογένειά της να διαλύεται και να απομακρύνεται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *