H Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ψάχνει τον δολοφόνο του Νικόλα – Αντιδρά ο Δημήτρης

H Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ψάχνει τον δολοφόνο του Νικόλα – Αντιδρά ο ΔημήτρηςH Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ψάχνει τον δολοφόνο του Νικόλα – Αντιδρά ο Δημήτρης

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραματική σειρά «Η γη της Ελιάς» του Mega, με τον Ανέστη πλέον να ψάχνει αδιάκοπα τον δολοφόνο του Νικόλα. Γιατί του βάζει… φρένο ο Δημήτρης;

Δείτε ακόμη: Η Γη Της Ελιάς: Αυτό Είναι Το Πονεμένο Παρελθόν Του Ανέστη

 

 H Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ψάχνει τον δολοφόνο του Νικόλα – Αντιδρά ο Δημήτρης

H εικόνα του αδικοχαμένου Νικόλα αιωρείται συνεχώς στο μυαλό του Ανέστη. Ο τελευταίος δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη το πώς δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του ο κολλητός του φίλος. Από τη στιγμή εκείνη έχει δώσει όρκο να βρει το πραγματικό ένοχο και να το τιμωρήσει όπως αυτός ξέρει.

Δείτε ακόμη:  Ο Ανέστης θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Νικόλα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Μάνη

Για το λόγο αυτό έχει βγάλει τους ανθρώπους του στη πιάτσα για να συγκεντρώσουν στοιχεία. Ο ένοχος πρέπει να βρεθεί σιγομουρμουρίζει κάθε τόσο ο Ανέστης προκειμένου να αναπαυθεί όπως λέει η ψυχούλα του φίλου του.

 

H Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ψάχνει τον δολοφόνο του Νικόλα – Αντιδρά ο Δημήτρης

Ο Δημήτρης βάζει “φρένο” στον Ανέστη

 

Στο ανθρωποκυνηγητό που έχει ξεκινήσει ο Ανέστης θα σταθεί εμπόδιο ο Δημήτρης ο οποίος μαθαίνει για τις κινήσεις που κάνει ο Ανέστης και του ζητά να σταματήσει τις έρευνες. «Δεν θέλουμε μπλεξίματα σ’ αυτή τη φάση» του λέει ορθά κοφτά ο Δημήτρης προκαλώντας την απορία του Ανέστη.

 

«Αυτό είναι θέμα δικό μου και θα κάνεις στην άκρη Δημήτρη. Σκοτώσανε το κολλητό μου μπροστά στα μάτια μου. Δεν πρόκειται να περάσει αυτό έτσι», λέει φανερά θυμωμένος ο Ανέστης στο Δημήτρη ο οποίος όμως εξακολουθεί να επιμένει στην άποψη του. «Ανέστη αν θέλεις να μη μπλέξεις άσχημα θα αφήσεις κατά μέρος τις έρευνες και θα κάνεις ότι σου λέω».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 111, 112

Ο Ανέστης δεν αντιδρά αλλά από μέσα του βράζει και δεν φαίνεται διατεθειμένος να υπακούσει αυτή τη φορά. Θα συνεχίσει να ψάχνει τον δολοφόνο του Νικόλα, στην σειρά Η Γη της Ελιάς!

Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο γιος του Ιάκωβου; Όλη η αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βγάζει τις απάτες του Ισίδωρου στη φόρα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άννας

Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *