Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69

Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 66 , 67 , 68 , 69. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 66 στις 27/12/21

Επεισόδιο 66

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί ανησυχία, καθώς η κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός, τυφλωμένος από το πάθος του για τη Βασιλική, οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές.

Δείτε ακόμη «Σασμός»: Έτσι θα ανακαλύψει ο Άγγελος ότι ο πατέρας του είναι ο Μάρκος Βρουλάκης!

Τί είναι αυτό που την τάραξε τόσο πολύ που σχεδόν έχει πέσει σε κώμα;
Πολύ σύντομα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το περιεχόμενο του παλιού γράμματος στον παπα Μιχάλη. Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια της, ωστόσο, θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την τρέλα…

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 62 , 63 , 64 , 65

Η Αργυρώ φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για τον Άγη Και πριν καταφέρει να ξεσκεπάσει τον Διονύση. Παράλληλα Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την Τζένη. ζητώντας τη βοήθεια του Μανόλη. Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, θα οδηγήσει τα πράγματα σε μία τροπή που κανένας δεν περιμένει, και θα σκιάσει τη φιλία των δύο αγοριών ακόμη περισσότερο.

Το παρελθόν στοιχειώνει για μία ακόμα φορά το χωριό. Ο Mαθιός, αποκομμένος από τη Βασιλική, βυθίζεται στα σκοτάδια των ενοχών του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό το τρίτο πρόσωπο διαλύει Ισίδωρο και Αθηνά

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 67 στις 28/12/21

Επεισόδιο 67
Ο Πέτρος επιβεβαιώνει με μια επίσκεψη στη μάνα της Σεμίνας τον χειρότερό του εφιάλτη. Αλλά και η γιαγιά Ειρήνη μετα το σοκ της αποκάλυψης, χάνεται στις πιο σκοτεινές της αναμνήσεις. Ο Μάρκος την επισκέπτεται στα όνειρά της με αποτέλεσμα να χάνει τα λογικά της.

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο

Η πληροφορία για τη φίλη της Ανθούλας, την Αθήνα, οδηγεί ακόμα πιο βαθιά τον Αστέρη, τον Άγγελο και την Αργυρώ στο κυνήγι της αλήθειας.
Θα μπορέσουν να την εντοπίσουν και ποιο κομμάτι του παζλ της καταγωγής του κρύβει η εξομολόγηση της;

 

Σασμός επόμενα επεισόδια : 66 , 67 , 68 , 69

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 68 στις 29/12/21

Επεισόδιο 68
H αλήθεια, για τον πατέρα του Αγγελου είναι ένα βήμα από το να βγεί στο φως. Η Αθηνά μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Άγγελο για τη χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό. Η κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερευεί. Η νύφη της και τα εγγόνια της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Δειτε επίσης : Σασμός : Ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Οι έρευνες του Αντώνη για τον Μαθιό βρίσκονται πάλι σε ένα τέλμα. Μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη είναι και πάλι στα χέρια του Διονύση. Θα καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ξανά ύποπτος ο Μαθιός για τον φόνο του Στεφανή

Δείτε επίσης «Σασμός»: Έτσι θα ανακαλύψει ο Άγγελος ότι ο πατέρας του είναι ο Μάρκος Βρουλάκης!

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 69 στις 30/12/21

Επεισόδιο 69
Η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερο της εχθρό . Τι συμφωνία θα συνάψει όμως και με ποιο τίμημα; H Μαρίνα αυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, και ξεσπά με άσχημο τρόπο, φέρνοντας την οικογένεια πρό τον ευθυνών της.Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας επαναδραστηριοποιείται , η δράση του όμως κάθε αλλό παρά κρυφη θα υπάρξει, καθώς ο ασκός του Αιόλου έχει πλέων ανοίξει για τα καλά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Παράλληλα, ο Άγγελος ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της Στέλλας, ενώ την ίδια ώρα, τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν, και η ίδια θα τεθεί ενόπιων τους. Θα καταφέρει να καλύψει τα ίχνη της ή ο γιατρός θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει τη φριχτή αλήθεια για τον πατέρα του:

πηγή

 

Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα του Άγγελου θα σας συγκλονίσει

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *