Η Γη Της Ελιάς: Ο Ισίδωρος Ξεφτιλίζει Την Μαρίνα «Μείνε Μακριά Του!»

Η Γη Της Ελιάς: Ο Ισίδωρος Ξεφτιλίζει Την Μαρίνα «Μείνε Μακριά Του!»Η Γη Της Ελιάς: Ο Ισίδωρος Ξεφτιλίζει Την Μαρίνα «Μείνε Μακριά Του!»

Η Γη της Ελιάς επεισόδια: Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα θα έχουν μία έντονη σύγκρουση, στην γη της ελιάς. Ο Μάνος προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του κρυφή, δίχως αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πολύ κοντά στο να έρθει στο φως, με τον Ισίδωρο να βγαίνει εκτός εαυτού.

   Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ξεφτιλίζει την Μαρίνα «Μείνε μακριά του!»

Έχει ξεκαθαρίσει στον γιο του πως είναι πολύ νωρίς, για να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Μάνος αδιαφορεί για όσα ακούει και ζει τον έρωτά του με την Μαρίνα, παρόλο που τα πρώτα μαύρα σύννεφα σκεπάζουν τη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νικολάου και Παναγοπούλου μπαίνουν στη σειρά

Οι έντονοι καυγάδες, αλλά και η γοητεία της Ευτυχίας, θα διχάσουν αρκετά τον πρωταγωνιστή. Μία κοινή τους βόλτα, θα φέρει την πρώτη μεγάλη καταιγίδα στη σχέση τους, καθώς ο Ισίδωρος θα ξεσπάσει. Η Μαρίνα και ο Ισίδωρος βρίσκονται τυχαία στο δρόμο, με τον Μάνο να προσπαθεί μανιωδώς να αποφύγει την μεγάλη αυτή σύγκρουση, στην γη της ελιάς. Μάταια, όμως. Ο Ισίδωρος βλέπει την Μαρίνα δίπλα στον γιο του και εξοργίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες : Η Ζωή στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στους δύο. Ο Βρεττάκος, αδιαφορώντας για τον κόσμο γύρω του, αλλά και για τις συνέπειες των πράξεών του, φωνάζει στην Μαρίνα, μειώνοντάς τη μπροστά σε όλους. Της ζητάει να μείνει μακριά από τον γιο του, να τον αφήσει ήσυχο! Εκείνη δε μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Του απαντάει αναλόγως, κάνοντας τον Ισίδωρο να την κοιτάζει χαμένος! Η Μαρίνα υπερασπίζεται τον εαυτό της, δείχνοντάς του πως δεν την αγγίζουν τα άσχημα λόγια του. Ο Μάνος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, δίχως αποτέλεσμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *