Πέραμα – Συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς – Ένας νεκρός

Πέραμα – Συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς – Ένας νεκρός

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ και κακοποιών σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα.

Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό, που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Φρίξου και Ιωνίας, κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

  • Πέραμα – Συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς – Ένας νεκρός

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, υπήρξε εμβολισμός μηχανής της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, οι οποίοι διακομίσθηκαν νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε Επίσης  YouTube Kids: Μητέρα βρήκε βίντεο που εξηγούσε στα παιδιά πώς να αυτοκτονήσουν

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Από τα πρώτα δεδομένα ανακύπτει ότι οι τρείς επιβάτες του ΙΧ που επιχείρησαν να εμβολίσουν και να χτυπήσουν τους τέσσερις μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ (σ.σ επέβαιναν σε δύο δίτροχα) δεν είχαν όπλα.

Ερωτηματικά για τις ενέργειες των αστυνομικών στην αιματηρή συμπλοκή, το ξημέρωμα του Σαββάτου, στην οδό Φρίξου στο Πέραμα που προκάλεσε τον θάνατο ενός ημεδαπού –πιθανον Ρομά- και τον σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου, φαίνεται να εγείρονται από την αρχική διερεύνηση του περιστατικού.

Κι αυτό γιατί από τα πρώτα δεδομένα ανακύπτει ότι οι τρείς επιβάτες του ΙΧ που επιχείρησαν να εμβολίσουν και να χτυπήσουν τους τέσσερις μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ (σ.σ επέβαιναν σε δύο δίτροχα) δεν είχαν όπλα.

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις: Ποιες είναι οι περικοπές που θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση - οι μεγάλοι χαμένοι

Πυροβόλησαν άοπλους

Κι οι αστυνομικοί φέρεται να τους πυροβόλησαν χωρίς να έχουν δεχθεί πυρ και μόνο λόγω των επικίνδυνων ελιγμών τους και της προσπάθειας να τους χτυπήσουν με το όχημα τους.

Βεβαίως όλα αυτά θα διευκρινιστούν από την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης και από το αν υπήρξε ή όχι ανταλλαγή πυροβολισμών.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *