Η γη της ελιάς, 48-49: η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως ο Αλέξης έχει αυτοκτονήσει

Η γη της ελιάς, 48-49: η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως ο Αλέξης έχει αυτοκτονήσειΗ γη της ελιάς, 48-49: η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως ο Αλέξης έχει αυτοκτονήσει

Η γη της ελιάς – επεισόδιο 48-49 Mega
Η τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Η γη της ελιάς, είδαμε πως:
Ο Στάθης στριμώχνεται και ζητά από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής. Η Χάιδω προειδοποιεί τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, πιστεύοντας πως θα τον βάλει σε μπελάδες. Η Άννα ξεγελάει τον Δημήτρη με την υποτιθέμενη έκτρωση και αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε. Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως θα κινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη κι όλοι αγωνιούν για το περιεχόμενο της. Ο Στέφανος κι η Ελένη αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, αλλά η επιστροφή της Μυρτάλης θα ταράξει για μια ακόμη φορά τα νερά στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας Εμφανίζετε Σαν Φύλακας Άγγελος Και Σώζει Τον Δούκα

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 18/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48-49

Επεισόδιο 48&49
Η τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι. Η Ιουλία συναντά τον αστυνόμο Κουράκο, στο αστυνομικό τμήμα, κανονίζουν να επισκεφθούν κάποια στιγμή τους στάβλους για να του δείξει τα άλογα της οικογένειας Βρεττάκου.

Ο ντεντέκτιβ αποκαλύπτει στον Δημήτρη ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου. Ο Αλέξης παραμένει άφαντος και η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως έχει αυτοκτονήσει. Ο Κωνσταντίνος επισπεύδει την εξέταση DNA, καθώς ο Ισίδωρος αγωνιά να μάθει αν η Αντιγόνη είναι κόρη του. Ο Ανέστης παρακαλάει την Ευτυχία να βρεθούν μόνοι τους κι αυτή δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του. Ο Λυκούργος βρίσκει, επιτέλους, τον αριθμό τού Ιάκωβου Βρεττάκου και τον παίρνει τηλέφωνο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ξυλοκοπά μέχρι θανάτου την Αλεξάνδρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *