Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 6 ΄Γ Κύκλος: συλλαμβάνονται ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 6 ΄Γ Κύκλος: συλλαμβάνονται ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο ΜπάμπηςΆγριες Μέλισσες Επεισόδιο 6 ΄Γ Κύκλος: συλλαμβάνονται ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 6

Το Διαφάνι αναστατώνεται απ’ τα νέα της σύλληψης του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη αλλά και των κατηγοριών που τους βαραίνουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες είδαμε πως:
Ο Μελέτης ζητάει απ’ το Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένεια της στο Διαφάνι προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα. Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση όμως από τον Νώντα ίσως τους σώσει. Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στα γόνατα η Αρετή: «Που πας γιε μου»

Άγριες Μέλισσες 5/10 Επεισόδιο 6

Επεισόδιο 06. Το Διαφάνι αναστατώνεται απ’ τα νέα της σύλληψης του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη αλλά και των κατηγοριών που τους βαραίνουν. Η άφιξη της οικογένειας Μεγαρίτη στο χωριό θα φέρει καινούριους τριγμούς ενώ η Μυρσίνη ύστερα κι απ’ τον ερχομό της Πηνελόπης θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια ν’ αλλάξει γνώμη στα παιδιά της, καθώς η κατάθεση τους στο δικαστήριο μπορεί ν’ αποδειχθεί θανάσιμη για τον Δούκα. Θα καταφέρει να τους μεταπείσει;

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος – Θόδωρος: «Ας κατέβει ο Θεός να μας πει τι δικαιοσύνη είναι αυτή»

Η Δρόσω θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Λευτέρη και την παρέα του. Η Ασημίνα αναγκάζεται να παραιτηθεί απ’ τη νέα της δουλειά και ο Πέτρος θα προβεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Η επιστροφή της Βιολέτας θα δώσει μια νότα χαράς στο χωριό. Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης βρίσκονται πια σε μια νέα, εφιαλτική πραγματικότητα και ένας καινούριος Γολγοθάς για την Ελένη, αρχίζει, με σκοπό να φέρει τον άντρα της πίσω.

πηγή

 

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 6 ΄Γ Κύκλος: συλλαμβάνονται ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *