Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στο Μega.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15

Επεισόδιο 12

Η Ιουλία μετανιώνει για το φιλί που αντάλλαξε με τον Στάθη και του ζητά να το ξεχάσουν. Ο Ισίδωρος απαιτεί από τον Λυκούργο να μην εκπροσωπήσει τη Μυρτάλη στο θέμα της διαθήκης. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15

Η Χάιδω πιέζει τον Φίλιππο να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση, αλλά εκείνος αρνείται να προχωρήσει σε νέα απόπειρα κατά του Στέφανου. Ο Πότης αγοράζει ένα ποδήλατο στην Ευτυχία κι εκείνη, για να τον ευχαριστήσει, αναλαμβάνει να του μαγειρεύει μια φορά την εβδομάδα.

Επεισόδιο 13

Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον για την Ευτυχία, γεγονός που εντοπίζει η αδελφή του η Άννα. Ένα ιδιότυπο φλερτ ξεκινά κι από μεριάς του Κωνσταντίνου προς την Αθηνά, αλλά εκείνη κρατάει τα προσχήματα. Η Μυρτάλη ζητά από τη Μαρίνα να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάνο, αλλά την βρίσκει εντελώς αρνητική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία είχε βάλει υπογραφή για την υιοθεσία

Ένας νέος μάρτυρας ξαναβάζει τον Στάθη στο κάδρο των υπόπτων για το διπλό φονικό. Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως προσέλαβε την Μαργαρίτα στον ελαιώνα κι εκείνη αντιδρά έντονα. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15

Επεισόδιο 14

Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα, «δηλώνοντας» έτσι ότι σκοπεύει να μείνει στη Μάνη αλλά και στην επιχείρηση. Ο Πότης αποκαλύπτει στον Στάθη ποιος τον έμπλεξε στο φόνο. Η Αθηνά συναντά τον Κωνσταντίνο και μαζί σχεδιάζουν την αντεπίθεσή της στην αγωγή της Μυρτάλης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κυνηγάει να σκοτώσει τον Κουράκο

Ο Μάνος ανακοινώνει σε όλους στο ελαιοτριβείο το καινούριο πόστο της Ιουλίας, γεγονός που δεν χαροποιεί ιδιαίτερα την Αθηνά. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15

Επεισόδιο 15

Οι εντάσεις μεταξύ της Μυρτάλης και της Αρετής συνεχίζονται στο σπίτι, με τον Στέφανο να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Ανέστης προσπαθεί να κάνει ζημιά στο μαγαζί του Πότη, όμως οι «προστάτες» του καφενείου τον πιάνουν στα πράσα και τον χτυπούν.

 

Ο Δημήτρης ζητά από την Άννα να βγούν ραντεβού κι αυτή τη φορά παίρνει αμέσως θετική απάντηση. Η Χάιδω οπλίζει την καραμπίνα και φεύγει από το σπίτι με σκοπό να πάρει επιτέλους την εκδίκηση που ζητά.

πηγή

 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9-10-11

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *