ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στον Ε ΚΥΚΛΟ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55

Επεισόδιο 49

Ο Βλάσης ανήσυχος όλη τη μέρα προσπαθεί να βρει τη Θάλεια στο τηλέφωνο, η οποία τον αποφεύγει. Η Κέντρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπιτάκι του κήπου και παραχωρεί στη Σύλβια και το Ζούβα τη διαμονή τους στην έπαυλη. Ο Φώτης βρίσκει νέες αφορμές να τσακωθεί με τη Βάνα, η οποία τον αγνοεί μέχρι να βάλει μυαλό.

Ο Θοδωρής χαρούμενος που τα κεφτεδάκια φακής κάνουν θραύση, την ώρα που ο Μίμης και η Λατάνια περιμένουν να εκτεθεί και να χάσει τα πάντα. Πώς θα εμποδίσει ο Αχιλλέας τη Ρενάτα όταν μάθει ότι είναι έξω απ’ το σπίτι της Ελπίδας και ποια η αντίδραση του Μάρκου σε όλο αυτό;

Τι θα κάνει η Θάλεια όταν θα πέσει άθελα της πάνω στο Βλάση που ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της;

 

Επεισόδιο 50

Ο Ζούβας καταλαβαίνει πως η Φαίη κάνει παιχνίδι μόνη της και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Μάρκος έρχεται σε νέα αντιπαράθεση με τον Αχιλλέα, ενώ η Ελπίδα φυγαδεύεται για να μην τη βρει η Ρενάτα.

Η Κέντρα κρύβεται στο σπιτάκι της έπαυλης για να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα, την ώρα που η Βάνα αρνείται να τα ξαναβρεί με τον Φώτη. Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Βλάση πως εκείνη τον λήστεψε και ήθελε να του επιστρέψει τα λεφτά, αλλά της τα κλέψανε.

Επεισόδιο 51

Η Ρενάτα είναι έξω φρενών που δεν μπορεί να βρει την Ελπίδα και να στριμώξει τον Αχιλλέα και την πληρώνει ο Μάρκος. Η σύλληψη της Θάλειας είναι γεγονός κι όλοι έχουν μείνει άναυδοι. Ο Ζούβας υποπτεύεται τη Φαίη, για τα χαμένα λεφτά της Θάλειας, αλλά η Φαίη καταφέρνει και του ρίχνει στάχτη στα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: Ο γάμος και η… απιστία!

Ο Θοδωρής αποφασίζει να κάνει μπίζνα το σουξέ με τα κεφτεδάκια αλλά ο Μίμης αντιδράει. Ο Φώτης αγωνιά να μάθει πως πήρε η Βάνα τις μαντινάδες που τις έστειλε με το Μανωλιό, ενώ η Κέντρα, αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι στον Αχιλλέα…

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55Επεισόδιο 52

Ο Βλάσης βοηθά τη Θάλεια να αποφύγει τη σύλληψη και την παίρνει στο σπίτι του, κάτι που κάνει έξαλλο όχι μόνο τον Λεωνίδα, αλλά και τη Φαίη, που μαθαίνει τα νέα. Η Κέντρα υποκρίνεται πως βρίσκεται στο Λονδίνο και παρακολουθεί τον Αχιλλέα, ενώ ο Φώτης μηχανεύεται ένα κόλπο για να κερδίσει πίσω την Βάνα.

Εν τω μεταξύ, η Σύλβια και ο Ζούβας αποφασίζουν να ερευνήσουν κρυφά τις κινήσεις της Φαίης. Κι ενώ η Ρενάτα ψάχνει τρόπους να παγιδέψει την Ελπίδα, ο Αχιλλέας κάνει μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση στον Βλάση…ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55

 

Επεισόδιο 53

Ο Βλάσης δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος με τη Θάλεια και πολύ έτοιμος να πουλήσει τις μετοχές του στον Αχιλλέα. Η Φαίη ανοίγει την καρδιά της στον Μάρκο, ενώ η Ελπίδα στέλνει έναν μυστηριώδη φάκελο στη Ρενάτα.

Ο Θοδωρής κάτι μαγειρεύει και δεν είναι μόνο τα κεφτεδάκια φακής. Ο Αχιλλέας μαθαίνει πως η Κέντρα δεν έφτασε ποτέ στο Λονδίνο, την ώρα που εκείνη παρακολουθεί με gps τις κινήσεις του. Πόσο κοντά στην αλήθεια βρίσκεται η Ρενάτα;

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35

 

Επεισόδιο 54

Η Ρενάτα ανακαλύπτει αρχεία που «καίνε» τον Αχιλλέα και υπόσχεται να τον τιμωρήσει. Η Κέντρα φοβάται ότι ο Αχιλλέας υποψιάζεται πως του λέει ψέματα και ζητά τη βοήθεια της Βάνας, ενώ ο Βλάσης ψάχνει τον Ζούβα με άγριες διαθέσεις, σίγουρος ότι έχει σχέση με τη ληστεία των χρημάτων του.

Ο Λεωνίδας μαθαίνει ότι η Φλωρέτα και η Μιράντα είχαν άλλον έναν καυγά και αποφασίζει να επέμβει, ενώ ο Μίμης προσπαθώντας να βοηθήσει τον Φώτη να τα βρει με τη Βάνα, κάνει τα πράγματα χειρότερα!

Τι κρύβει ο Αχιλλέας από όλους τους υπόλοιπους μετόχους της Σόφο; Και πόσο θα αντέξει ο Ζούβας στην ανάκριση του Βλάση σχετικά με τις κινήσεις της Φαίης;ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ε ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 49-50-51-52-53-54-55

 

Επεισόδιο 55

Η ένταση μεταξύ της Φλωρέτας και της Μιράντας αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η Ρενάτα έξαλλη με τις κινήσεις που οδήγησαν στην πτώχευση της Σόφο ζητάει από τον Αχιλλέα να παραιτηθεί, την ώρα που η Κέντρα εμφανίζεται απροειδοποίητα στην εταιρία και τους βρίσκει μαζί.

 

Η Σύλβια συνειδητοποιεί πως η Βάνα μάλλον νιώθει περισσότερα από όσα τολμάει να πει για τον Ατσαλάκη. Πώς θα αντιδράσει ο Λεωνίδας όταν βρει τη Φλωρέτα έτοιμη να φύγει από το σπίτι τους; Τι θα κάνει η Φαίη όταν ο Βλάσης απαιτήσει να του επιστρέψει τα χρήματά του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *