Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 47-48-49

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια  47-48-49

Επεισόδιο 47

Ο Μίλτος φτάνει έξω από το σπίτι του πατέρα του και τον βλέπει να απομακρύνεται με μια γυναίκα και στιγμιαία μπαίνει σε δίλλημα να τους φωνάξει ή όχι.

Η Μάγια λέει στον Λαέρτη ότι σκέφτεται την επαγγελματική πρόταση της Ελεάννας. Η Μάρω με τον Μένιο ανακοινώνουν στην Άννα ότι ο Μένιος αποφάσισε να αναλάβει την κάλυψη της διατροφής του Ιδρύματος της Κάτιας.

Η Κάτια βρίσκεται στη θάλασσα κοντά στην καντίνα που πρωτοείχε φάει «βρώμικο». Εκείνη τη στιγμή καταφθάνει ο Ανδρέας με τους μπράβους του. Η Βέρα επισκέπτεται τον τάφο του Αλέξανδρου.

Ο Σταύρος δίνει ραντεβού με την Άννα να βρεθούν στο καφέ κοντά στο σπίτι του, ώστε η Βέρα που θα κάθεται λίγο πιο πέρα, να μπορέσει να δει την κόρη της, έστω από απόσταση.

Διαβάστε Επίσης  Πρεμιέρα για τον συγκλονιστικό δεύτερο κύκλο του Πρίγκιπα της Φωτιάς

βίντεο εδώ

 

Επεισόδιο 48

Ο Ανδρέας ζητάει να μάθει πώς χειρίστηκε την Ελεάννα ο Ηρακλής, όταν τον κάλεσε στο γραφείο της.

Ο Ηρακλής θα κρύψει από τον αδελφό του τι συνέβη. Η Άννα λέει στην Μάρω ότι πιθανότατα η μητέρα της να είναι ζωντανή. Η αστυνομία μαθαίνει ότι η Βερόνικα Σκαρπέλι, το όνομα με το οποία ζει πια η Βέρα, έχει έρθει στην Ελλάδα και ο Μίλτος δίνει σήμα με την φωτογραφία της, σε όλες τις εισόδους και εξόδους της χώρας.

Ο Σταύρος, ο Θωμάς και η Βέρα έχουν πανικοβληθεί γιατί η Βέρα πια είναι εγκλωβισμένη στην Ελλάδα.

Ο Λαέρτης παίρνει την Άννα και την πηγαίνει στο μέρος που ήταν το πατρικό της και επιμένει να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν της. Ο Άρης και ο Μίλτος παίρνουν μια απόφαση, καθοριστική για την τύχη της Βέρας.

Διαβάστε Επίσης  Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς: Επεισόδια 42-43-44

βίντεο εδώ

 

 

Ο Μίλτος ζητάει από την Βέρα να φύγει ξανά στο εξωτερικό, γιατί ακόμη δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία εναντίων των Τσακίρηδων. Η Κάτια και ο Στέλιος συναντώνται με διάφορα μέλη συλλογικοτήτων, για τη διάσωση του Ιδρύματος.
Ο Ηρακλής ανακοινώνει την πρόσληψη της Ντιάνας στην Ελεάννα ως τετελεσμένο, για να την ταπεινώσει ακόμη μια φορά.
Ο Λαέρτης ξαφνιάζει τον Αθανασίου όταν του λέει ότι ενδιαφέρεται για το οικόπεδό του στην οδό Ανθέων. Σε μια μυστική συνάντηση, ο Ηρακλής μέσω ενός πληροφοριοδότη, που δεν προέρχεται από τον υπόκοσμο, μαθαίνει ότι ένα από τα θύματα της μοιραίας νύχτας, πριν από 20 χρόνια, ζει.

 

βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *