ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23-24

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23-24.fiftififti.euΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23-24

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ που βλέπουμε στον Alpha

 

Επεισόδιο 22

Μετά τη, φαινομενικά τυχαία, συνάντηση τους, η Ηλέκτρα κι ο Σωκράτης συζητούν, χωρίς, πάντως, η Ηλέκτρα να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή η Νόρα επισκέπτεται τον Δημήτρη στην Ιτιά προσπαθώντας να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την Άννα ενώ ο γιατρός Θεοδώρου έχει ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου.

Στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ανακαλύπτει ένα σκουλαρίκι στο σπίτι της Ιτιάς και ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση. Η Αντιγόνη βγαίνει για δείπνο με τον Περικλή επιχειρώντας να εξακριβώσει τα πραγματικά του συναισθήματα.

Η συνάντηση, τέλος, του Κωνσταντίνου και της Άννας θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με τα πραγματικά τους συναισθήματα.

Επεισόδιο 23

Αν και η μέθοδος του γιατρού Θεοδώρου δείχνει να λειτουργεί, τελικά δεν καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο ο οποίος επιστρέφει στην αρχική του κωματώδη κατάσταση. Ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να κάνει την Όλγα να ξεχαστεί από τον εγκλεισμό και η σχέση του Νίκου με την Αλίκη προχωράει σε άλλο επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Ψύχραιμη και σίγουρη για την αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Καρφιά» για τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από το περιστατικό, καταλήγει να μιλήσει στον Σωκράτη εφ’ όλης της ύλης την ίδια στιγμή που ο Φώτης μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα.

Δέχεται μια πληροφορία που ταράζει τα νερά στην υπόθεση της Άννας. Τρία χρόνια πριν, ο χωρισμός της Ειρήνης από το Λάμπρο προκαλεί εντάσεις ανάμεσα σε αυτήν και την Άννα. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάγδα την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα ενώ η Μάγδα σταματάει την Αντιγόνη από το να εγκαταλείψει την εταιρία

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Πού προβλέπονται χιονοπτώσεις την Παρασκευή

Επεισόδιο 24

Ο Φώτης κι ο Γιώργος σπεύδουν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, το οποίο και ανασύρεται από ένα φαράγγι ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του ατυχήματος. Αργότερα, όταν επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του, ο Φώτης ειδοποιεί τον Χρήστο.

Ο Χρήστος αρνείται να το πιστέψει ότι είναι της Άννας αν δεν δει ο ίδιος το πτώμα, ενώ την ίδια στιγμή ο Σωκράτης πιέζει τον Ηλία για να μάθει αν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό και του ξεκαθαρίζει ότι η Ηλέκτρα πλέον είναι δικιά του αρμοδιότητα.

Τρία χρόνια πριν, όλοι παρευρίσκονται στη μιλόνγκα που οργάνωσε η Ηλέκτρα με την Άννα στην αίθουσα χορού, με την Άννα να είναι η βασίλισσα της βραδιάς.

πηγή

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *