Οι φυσικές μάσκες μαλλιών που θα μας χαρίσουν περισσότερη υγεία στην τρίχα και πιο όμορφα και λαμπερά μαλλιά

Ακολουθούν 4 φυσικές μάσκες μαλλιών με αγνά υλικά που μπορούν να προστατεύσουν την τρίχα

ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Μάσκα μαλλιών με ασπράδι αυγών, ελαιόλαδο και αβοκάντο

Το ελαιόλαδο θα τα διατηρήσει ενυδατωμένα και λαμπερά, ενώ το αβοκάντο με τις πλούσιες βιταμίνες του θα μας παρέχουν πιο υγιή μαλλιά.

Υλικά:

1 Ξεφλουδισμένο αβοκάντο
2 κουταλιές της σούπας ασπράδι αυγών
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Διαδικασία:

Βάλτε σε ένα μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί και ανακατέψτε τα μέχρι να πάρετε ένα μείγμα με κρεμώδη υφή. Απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά και τυλίξτε τα με ένα σκουφάκι ή μια πετσέτα. Αφήστε τη να δράσει για 45 λεπτά και αμέσως μετά, ξεπλύνετε καλά.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα καθαρισμού με άργιλο και αγγούρι για λιπαρές επιδερμίδες


.

Παπάγια και γιαούρτι

Υλικά:

1 Παπάγια ξεφλουδισμένη
125 γραμμάρια γιαούρτι

Διαδικασία:

Βάλτε στο μίξερ τα δυο υλικά της συνταγής και ανακατέψτε καλά, ώστε να αποκτήσετε ένα μείγμα με κρεμώδη υφή. Εφαρμόστε την μάσκα μαλλιών σε όλο το μήκος της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής και αφήστε την για 1 ώρα. Αμέσως μετά ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας και είστε έτοιμες.

 

Μπύρα στα μαλλιά;

Βάλτε λίγη μπύρα σε ένα δοχείο ψεκασμού και ψεκάστε στη συνέχεια τα μαλλιά σας, πριν πάτε για ύπνο. Αφήστε τη μπύρα κατά τη διάρκεια της νύχτα πάνω στα μαλλιά, αλλά φροντίστε να τα τυλίξετε με μια πετσέτα ή ένα σκουφάκι. Το επόμενο πρωί, ξεβγάλτε τα κανονικά, με άφθονο νερό. Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν μια φυσική λαμπάδα και ομορφιά.

Διαβάστε Επίσης  Φτιάξτε μόνες σας στο σπίτι τζελ για κουρασμένα μάτια

 

Καστορέλαιο και Ελαιόλαδο

Ανακατέψτε σε ένα μπολ ίσες ποσότητες καστορέλαιο και ελαιολάδου, μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά και τυλίξτε τα με μια πετσέτα, αφήστε για 30 λεπτά να ενεργήσει η μάσκα και στη συνέχεια ξεπλύνετε και λουστείτε κανονικά.

4 φυσικές μάσκες μαλλιών για περισσότερη ομορφιά, με αγνά φυσικά υλικά που θα κάνουν τα μαλλιά μας απαλά και λαμπερά και θα μας απαλλάξουν από την ενοχλητική ψαλίδα.

Votanon Kipos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *