ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Νέστορας ξεσκεπάζει τον Κυπραίο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο Νέστορας ξεσκεπάζει τον Κυπραίο

Ο Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός «Νέστορας Φαναριώτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο 67χρονος ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τον ρόλο του στις σειρές «Ντόλτσε Βίτα» και «Στο Παρά Πέντε» και τώρα τον παρακολουθεί στον ρόλο του «Νέστορα Φαναριώτη» στις «Άγριες Μέλισσες». Φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε παρά να επικεντρωθεί στο σίριαλ, για το οποίο ο Παύλος Ορκόπουλος έκανε σημαντικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

«Θα το μάθω ότι ο Κυπραίος σκότωσε το γιο μου, και θα είναι πάρα πολύ σκληρό»

Όπως είπε o Παύλος Ορκόπουλος στα επόμενα επεισόδια έρχονται εξελίξεις που δεν φανταζόμαστε. «Είναι πολύ συναρπαστική σειρά! Έγινε αυτή η διακοπή, ευτυχώς συνεχίζεται, κάναμε εξετάσεις όλοι, βγήκαμε όλοι αρνητικοί και ξεκινήσαμε γυρίσματα. Θα βγει η αλήθεια για τον Θωμά, όλα θα βγουν.

Είναι μια σχέση συνταρακτική αυτή, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου και αυτός με βλέπει σαν πατέρα και αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σχέση θα έχει πολύ… ψωμί, δύσκολες καταστάσεις. Θα το μάθω ότι ο Κυπραίος σκότωσε το γιο μου, πάρα πολύ σκληρό.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας καταρρέει στη δίκη

Απ’ ότι διαβάζω θα έχει και διάρκεια αυτό, από τη στιγμή που του μπαίνουν οι υποψίες μέχρι να το διαπιστώσει, να το διασταυρώσει, να είναι σίγουρος έχει μια διάρκεια αυτό… Έρχονται πάρα πολλές εξελίξεις και στους άλλους ρόλους σε βαθμό που δεν φανταζόμαστε»!

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *