ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι οδυνηρές συνέπειες

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι οδυνηρές συνέπειες

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι οδυνηρές συνέπειες

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα ολοκαίνουργια επεισόδια της αγαπημένης ιστορικής σειράς του Open ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Mπορεί η κατάσταση στις περιοχές του Πόντου να έχει ηρεμήσει σχετικά με τους Έλληνες που κατοικούν εκεί, όμως δεν αργεί η ώρα που όλα θα ανατραπούν. Με τον φόβο αυτό και με σύμμαχο τη δύναμη της αγάπης του για την Ιφιγένεια, ο Μίλτος κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι το ταξίδι πίσω στο Ερζερούμ.

Έχοντας ασκήσει έντονες πιέσεις στον Ζαχάρωφ και έχοντας φτάσει στο σπίτι των Νικολαΐδηδων στην Πόλη, ξεκινάει την αναζήτηση της αγαπημένης του. Παρ’ όλα αυτά, οι δυσκολίες για εκείνον και για όποιον ταξιδεύει στην τουρκική επικράτεια είναι αρκετές, καθώς οι κίνδυνοι είναι πολλοί και παραμονεύουν. Άλλωστε, ο νεαρός Παυλίδης θεωρείται από τους Τούρκους νεκρός και η επανεμφάνισή του στην περιοχή μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις με αρνητικό πρόσημο για τον ίδιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Τραγικά γεγονότα πλήττουν το χωριό

Όμως, ποτέ ο φόβος δεν ήταν κάτι που τον σταματούσε. Έτσι, ξεκινάει μια επικίν­δυνη αποστολή με σκοπό να εντοπίσει την αγαπημένη του Ιφιγένεια, εκεί όπου την είχε αφήσει την τελευταία φορά.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι οδυνηρές συνέπειεςΗ σκέψη για το εάν βρίσκεται εκεί με τη θέλησή της ή επειδή αναγκάστηκε συνεχίζει να τον απασχολεί. Από την άλλη, η Ιφιγένεια ζει πλέον σε μία δια­φορετική πραγματικότητα με τον Αλή και το παιδί της, πεπεισμένη πως ο Μίλτος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο πόνος της για αυτή την απώλεια εξακολουθεί να υπάρχει στην ψυχή της, όμως προσπαθεί να κάνει βήματα μπροστά. Την ίδια ώρα, το ταξίδι του Μίλτου τού φέρνει στο μυαλό εικόνες και μνήμες από το παρελθόν.

Ωστόσο, όσα βλέπει γύρω του δεν θυμίζουν σε τίποτα ό,τι άφησε προτού φύγει. Μπορεί οι Ρώσοι να έχουν υπερισχύσει των Τούρκων, ο θυμός των τελευταίων, όμως, σιγοβράζει και είναι έτοιμος να εκφραστεί σε οποιοδήποτε στοιχείο διαφέρει από εκείνους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Αριάδνη αγκαλιάζονται για πρώτη φορά

Ο κίνδυνος στον οποίο βρίσκεται ο Μίλτος είναι τεράστιος. Αν γίνει αντιληπτός, αυτή τη φορά δεν θα καταφέρει να επιζήσει. Τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες των «προδοτών» είναι συνήθης πρακτική των Τούρκων.

Και ο Μίλτος είναι ένας από αυτούς τους προδότες. Έτσι, με τον κίνδυνο της αποκάλυψής του να παραμονεύει, προσπαθεί να διασχίσει την ενδοχώρα και να φτάσει στο Ερζερούμ. Το ταξίδι που έχει να κάνει είναι μακρύ μέσα σε μια χώρα που βιώνει μια εμπόλεμη κατάσταση με ακραίο τρόπο.

Τίποτα, όμως, δεν είναι όπως φαντάστηκε και ζει, τίποτα δεν προμηνύει τα τραγικά γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Θα καταφέρει να φτάσει στην Ιφιγένεια ή ο έρωτας των δύο Ποντίων είναι καταδικασμένος να βυθιστεί στο αίμα;

πηγή

 

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *