Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 4 ως 10/5/2020

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 4 ως 10/5/2020

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Στόχος σου θα είναι να βάλεις καινούργιο νόημα στη ζωή σου. Θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή σε αυτή την εβδομάδα για να μην σε οδηγήσει σε πράξεις και λόγια που θα είναι εύκολο να παρεξηγηθούν ή παρερμηνευτούν. Απέφυγε τις εξτριμ ενέργειες και τις διφορούμενες κουβέντες, προσπάθησε να μιλήσεις ξεκάθαρα με σαφήνεια και πάντα ευγενικά μέσα στα όρια που απαιτεί η διακριτικότητα.

Σε σχέση. Προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, τα αιχμηρά λόγια και το επιτακτικό ύφος. Χαλιναγώγησε τις εσωτερικές σου ορμές, δεν θα ανεχτείς πιέσεις, οι αντιδραστικές πράξεις και τα ξεσπάσματα θα φέρουν καβγάδες. Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου, αν δεν βρεις την εσωτερική σου ισορροπία δε θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία του δεσμού σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να βρεθεί το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως θα είναι όντως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι; Οριοθέτησε την ανυπομονησία σου, μη προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σου, προσοχή στις συνειδητές αυταπάτες. Τα γεγονότα της εβδομάδας θα σου φέρουν συναισθηματικές αναταράξεις, όμως οι βιαστικές αποφάσεις είναι πολύ πιθανόν λίγο αργότερα να δημιουργήσουν προβλήματα που δύσκολα θα λυθούν.

Σε σχέση. Η εβδομάδα μάλλον δε θα σε αφήσει να ξεχάσεις τις κακές στιγμές που υπήρξαν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδραστικοί αρνητισμοί. Η ανάγκη σου να βγεις από τις ασφυκτικές συνθήκες ενδεχομένως να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αλλά πρόσωπα ή καταστάσεις, όμως προσοχή γιατί θα παραμονεύει η ψευδαίσθηση. Θα είναι λάθος αν θεωρήσεις πως για όλα φταίει το ταίρι σου και πιστέψεις πως η αντικατάσταση του θα είναι η λύση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να νιώσεις τη δύναμη να δώσεις τέλος στα παλιά, να διαγράψεις το απογοητευτικό παρελθόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι εύκολη η λήψη αποφάσεων. Ναι μεν θέλεις να δοκιμαστείς και να αφεθείς στις νέες περιπέτειες όμως σίγουρα μπορείς να ξεκόψεις απ το πρώην ταίρι σου; Θα υπάρξουν διλήμματα και σκαμπανεβάσματα, προσπάθησε να ανασυγκροτηθείς, η μπερδεμένη σκέψη θα φέρει μπερδεμένο αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Εσύ που αναζητάς δεσμεύσεις ή ριζικές ανακατατάξεις καλό θα είναι να μην περιμένεις απότομες αλλαγές, τα πράγματα δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν από την μια στιγμή στην άλλη. Η στάση σου δεν θα πρέπει να γίνει πιεστική ταυτοχρόνως όμως ούτε θα πρέπει να σε απογοητεύσουν οι δυσκολίες. Μη βιαστείς να σχεδιάσεις και να προγραμματίσεις, δώσε χρόνο στο ταίρι σου να σκεφτεί τι θέλει τόσο από εσένα όσο και από τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Καρκίνε μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί πρόσωπο που είχατε επεισοδιακό ή ξαφνικό χωρισμό, θα υπάρξει άνοιγμα για επανένωση και αρχή δεύτερης ευκαιρίας. Θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να προχωρήσεις με προοπτική, ωστόσο απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις και απαντήσεις. Μη παραγκωνίσεις τα λάθη και τα απογοητευτικά γεγονότα του παρελθόντος, δώσε μεγάλη προσοχή στο που ακριβώς θα επικεντρωθείς.

Σε σχέση. Προσοχή στις σπασμωδικές ή βιαστικές κινήσεις. Επιθυμία σου θα είναι η σταθερή και δεσμευτική πορεία, όμως αναρωτήθηκες αν βρίσκεσαι στο σωστό χρονικό σημείο για οριστικές πράξεις; Μήπως ακόμα τα αισθήματα δεν έχουν ωριμάσει; Σκέψου με αντικειμενικά, βαλε μπροστά τη λογική, θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείς σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Σου δίνω τη συμβουλή για την ώρα να δώσεις χρόνο στα γεγονότα, αναζήτησε αποδείξεις.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 Ιουλίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Μη βιαστείς να καταλήξεις και να βγάλεις συμπεράσματα, το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει ίσως να σας γοητέψει και να σε εντυπωσιάσει, ωστόσο σιγουρέψου αν αυτό που φαίνεται είναι όντως αυτό που πραγματικά υπάρχει. Κινήσου απελευθερωμένα με αυθορμητισμό και άνεση, όμως μείνε προσγειωμένα στο έδαφος, προετοιμάσου για όλα τα ενδεχόμενα, μην εστιάσεις μονό στα θετικά κλείνοντας συνειδητά τα μάτια σου στα αρνητικά.

Σε σχέση. Οι υποσχέσεις που θα δώσεις στο αγαπημένο σου ταίρι ενδεχομένως να μην γίνουν εύκολα πιστευτές, ίσως να ζητηθούν συναισθηματικές εγγυήσεις, ίσως να υπάρξουν αμφιβολίες. Προσπάθησε να λύσεις τους συναισθηματικούς κόμπους, να γεμίσουν τα κενά, και αφού διαπιστωθεί πως οι βλέψεις είναι ίδιες τότε προχώρησε στις προτάσεις σου. Για την ώρα στρώσε το έδαφος και μη βιαστείς να υλοποιήσεις τα όνειρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Παρθένε ναι μεν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου ωστόσο η εβδομάδα ίσως να σε οδήγησε σε αγχωμένες ενέργειες, προσπάθησε να αποφύγεις τι παρορμητικές επιλογές. Οι αλλαγές θα χρειαστούν υπομονή, οι δυσκολίες δε θα πρέπει να σε ωθήσουν σε σπασμωδικές προσεγγίσεις. Θα χρειαστεί να ισορροπήσεις και να ελέγξεις τον εσωτερικό σου κόσμο, τα πράγματα θα στρώσουν ωστόσο όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο χωρίς βιασύνες και πιέσεις.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, αιχμηρά θα είναι τα λόγια σου, ατίθαση θα είναι η συμπεριφορά σου, καλό θα είναι να λείψουν οι υποβολές. Απέφυγε το επικριτικό ύφος, ενδέχεται η στάση σου να προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να αποφύγεις και που πρέπει να επικεντρωθείς.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να αποτινάξεις από πάνω σου τη μοναχικότητα, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τα πρόσωπα που θα σου γνωρίσουν ή τυχαία θα γνωρίσεις. Ο τρόπος σου δεν θα πρέπει να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις ή μπερδεμένες σκέψεις. Μην εστιάσεις μόνο στο να μην απογοητευτείς εσύ, δώσε μεγάλη σημασία και στο να μην απογοητεύσεις εσύ τους άλλους.

Σε σχέση. Σε περίπτωση που θέλεις να δώσεις μια πιο σοβαρή όψη στον δεσμό σου, θα βρεις το θάρρος να περάσεις σε ανάλογες προτάσεις, ωστόσο ίσως οι απαντήσεις που θα λάβεις να μην σε ικανοποιήσουν. Αν ακούσεις από το ταίρι σου κάτι που δε θα σου αρέσει καλό θα είναι να μην αντιδράσεις πεισματικά και ανώριμα. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε τις εγωιστικές πιέσεις, μη βιαστείς να δώσεις τελική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να μπει φρένο στις δυναμικές ενέργειες. Στην παρούσα φάση μάλλον θα υπάρξουν ενδοιασμοί και αναστολές, δε θα είσαι σε θέση να παίρνεις απόφαση να προσεγγίσεις ή να ενδώσεις ρισκάροντας. Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς, η εσωτερική πίεση θα σε οδηγήσει σε λάθη, προσπάθησε πρώτα να ισορροπήσεις και να κατασταλάξεις και υστέρα να περάσεις σε ουσιαστικές πράξεις.

Σε σχέση. Σκέψεις θα σε απασχολήσουν σχετικά με το που βαδίζει η σχέση σου ωστόσο προσοχή στα πορίσματα σου, για την ώρα υπάρχουν σκοτεινά σημεία που πρέπει να διαλευκανθούν. Συζήτησε με το ταίρι σου, μη φοβηθείς να μιλήσεις ανοιχτά για τα θέματα που δημιουργούν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Προσπάθησε να εξακριβώσεις και να συνειδητοποιήσεις, βάλε στόχο να διαλυθούν οι αυταπάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Μπερδεμένη θα είναι η στάση σου, τη θέλεις την καινούργια γνωριμία; ή μήπως προτιμάς να επανασυνδεθείς; Καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς γιατί στα μέσα της εβδομάδας τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις μια άμεση απάντηση. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, υπολόγισε τι πρόσφερες και τι εισέπραξες και πάρε αποφάσεις για τις όποιες δε θα μετανιώσεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς στις 6 Φεβρουαρίου 2019. Πως επηρεάζει τα ζώδια

Σε σχέση. Προσοχή το ταίρι σου ίσως να σου βγάλει αντιδραστική στάση, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εκνευρισμοί και εντάσεις. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό στόχευσε στην συνεννόηση και στην χαλαρότητα, προσπάθησε να κατασταλάξεις συναισθηματικά, λύσε και δώσε εξηγήσεις σε θέματα που δημιουργούν αρνητισμό. Σε περίπτωση που ακουστούν παράπονα καλό θα είναι να μην τα αγνοήσεις, προσπάθησε να κατανοήσεις και να συνειδητοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Αιγόκερε η θετική κατάληξη θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείς τα γεγονότα και κυρίως από τις αποφάσεις που ήδη έχεις πάρει. Θέλεις όντως να ξεφύγεις από τα παλιά; ή μήπως τα αισθήματα σου είναι τόσο μπερδεμένα που αδυνατείς να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Και να έρθει η νέα γνωριμία αν δεν κινηθείς ξεκάθαρα και άμεσα τότε το αποτέλεσμα εκ των πραγμάτων δε θα είναι ικανοποιητικό. Προσπάθησε να διεισδύσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, μάθε τι ακριβώς αναζητάς.

Σε σχέση. Η εβδομάδα δε θα σας βοήσει να κινηθεί συνετά, σου δίνω τη συμβουλή να κρατήσεις χαλαρή στάση, να αναζητήσεις ηρεμία και να εστιάσεις στην έλξη και στην ειλικρίνεια των αισθημάτων. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου κατά συνέπεια και στη σχέση σας. Κάνε το βήμα να δώσεις νέα πνοή στον δεσμό σου, οι προτάσεις σου για να γίνουν αποδέκτες δε θα πρέπει να είναι εγωκεντρικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή σε ποιο άτομο θα δείξεις προτίμηση και συμπάθεια, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση μη βιαστείς να ενδώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος λίγο αργότερα να μετανιώσεις για τις αποφάσεις σου. Σκέψου καλά τι θέλεις και τι χρειάζεσαι, μην αφήσεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης να σε οδηγήσει στην αγκαλιά λάθος ατόμου. Σκέψου με ορθολογισμό και αισιοδοξία μόνο έτσι θα καταφέρεις να κινηθείς δυναμικά και να αποφασίσεις σωστά χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να παγιδευτείς.

Σε σχέση. Παρορμητικές θα είναι οι κινήσεις σου, το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και φτάσει στο σημείο να δώσει λάθος ερμηνεία στους σκοπούς και στα αισθήματα σου. Ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, αναλυτικές συζητήσεις και τυχαία συμβάντα θα σου αλλάξουν γνώμη για συναισθηματικές δηλώσεις που είχες κάνει τις προηγούμενες μέρες.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Την θέλεις την καινούργια γνωριμία, ενδεχομένως να αισθάνεσαι πως την έχεις άμεση ανάγκη, ωστόσο οι συνθήκες ίσως να μην είναι ακόμα έτοιμες για ένα αξιόλογο ξεκίνημα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή ασυνήθιστες προσεγγίσεις. Μη προσπαθήσεις να τρέξεις τα γεγονότα, η ανυπομονησία θα σε οδηγήσει σε λάθη και σε επιλογές που λίγο αργότερα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έπρεπε να γίνουν.

Σε σχέση. Θα εναντιωθείς στο κατεστημένο της σχέσης σου. Το άγχος και η εσωτερική πίεση μπερδέματα θα δημιουργήσουν στο σκεπτικό σου, συνειδητές ή υποσυνείδητες φοβίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Προσπάθησε στις επαφές με το ταίρι σου να αποφύγεις τις πιέσεις, καλό θα είναι η στάση σου να είναι διαλλακτική. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα σε χαλαρώσει, θα καταφέρεις να κινηθείς λογικά και ήρεμα.

Πηγή: myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *