ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Νίκος πυροβολεί την κόρη του! Η Κλειώ χαροπαλεύει…

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ο Νίκος πυροβολεί την κόρη του! Η Κλειώ χαροπαλεύει…

Ο Νίκος έχει παραφρονήσει τελείως. Καθώς θεωρεί τον Φώτη υπεύθυνο για τη δυστυχία του, αποφασίζει να τον σκοτώσει. Όμως η μοίρα θα του παίξει το πιο άσχημο χαρτί της.

Η Κλειώ σε όλη της τη ζωή παλεύει να ξεπεράσει τον άγριο και ανεξιχνίαστο φόνο της μητέρας της. Είναι μια κοπέλα που έχει στιγματιστεί βαθιά από αυτό το γεγονός. Οι εφιάλτες δεν την αφήνουν να ησυχάσει χρόνια τώρα. Στο πρόσωπο του Φώτη αναγνωρίζει τον δολοφόνο της γυναίκας που την έφερε στη ζωή και ορκίζεται να τον βάλει στην φυλακή. Ο Κωστής είναι το μόνο καλό που της έχει συμβεί και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ομως τώρα που πιστεύει ότι είναι κοντά στην τιμωρία του ανθρώπου που της στέρησε τη μητέρα της, εκείνος γνωρίζοντας τον Φώτη δεν είναι και τόσο σίγουρος για το αν η Κλειώ έχει βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Η αμφιβολία του αυτή έχει επίπτωση στη σχέση τους, αφού το ζευγάρι χωρίζει.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Αυτό είναι το δραματικό φινάλε της σειράς (photos)

Παρ’ όλα αυτά ο Κωστής, που έχει μάθει ότι ο Νίκος έχει άμεση εμπλοκή στην απαγωγή της Κάτιας, προσπαθεί να πει στην Κλειώ όλα όσα συμβαίνουν. Η κοπέλα όμως δεν ακούει τίποτα. Ο πατέρας της για εκείνη είναι ο πιο αξιαγάπητος μπαμπάς του κόσμου, που τη μεγάλωσε με φροντίδα και στοργή. Επ’ ουδενί δεν μπορεί να διανοηθεί ότι όλα αυτά που του καταλογίζουν είναι αλήθεια. Πως η Κάτια είναι μαζί του χωρίς τη θέλησή της και πως κινδυνεύει η ζωή της. «Κάνετε λάθος. Αποκλείεται. Ο μπαμπάς μου τη λατρεύει. Τους έχω δει μαζί», του απαντάει. Την ίδια ώρα ο Νίκος έχει χάσει κάθε έλεγχο του εαυτού του. Εχει πλέον τρελαθεί τελείως και δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει τη μεγάλη του εκδίκηση.

Πάνω από όλα από τον Φώτη, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τη δυστυχία του καθώς, αν τότε εκείνος δεν είχε σχέση με την Κάτια και δεν του την είχε πάρει, εκείνη θα ήταν ακόμη μαζί του. Ο παιδικός του έρωτας του έγινε εμμονή, μια εμμονή που έχει εξελιχτεί σε σχιζοφρένεια. Η Κάτια πλέον βρίσκεται προστατευμένη στο σπίτι της Μαρίνας, καθώς η κόρη της, ο Φώτης και ο Μιχάλης την έχουν ανακαλύψει. Ο Νίκος, όμως, βασανίζεται και υποφέρει που δεν μπορεί να την έχει κοντά του. Οι στιγμές που μένει μόνος είναι βασανιστικές. Οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό του, σκοτεινές. Για εκείνον δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Θα σκοτώσει τον άνθρωπο που ευθύνεται για τη δυστυχία του. Τον Φώτη.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Τρόμος για την Κάτια! Ο Φώτης επιστρέφει στη ζωή της

Παίρνει την καραμπίνα και φεύγει μανιασμένα από το σπίτι.
Πηγαίνει στο μπαρ του Μιχάλη, όπου είναι όλοι μαζεμένοι. Μαζί και η κόρη του, κάτι που ο ίδιος δεν το γνωρίζει. Ενώ το κλίμα είναι εύθυμο και όλοι είναι ανυποψίαστοι, ο Νίκος μπαίνει αλλόφρων στο μαγαζί και φωνάζει: «Φώτη…» και πυροβολεί. Ομως η σφαίρα δεν θα βρει τον σωστό στόχο αλλά την ίδια του την κόρη, που έχει μείνει εμβρόντητη. Η κοπέλα πέφτει κάτω χτυπημένη. Δημιουργείται ένας πανικός. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ!!

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *