ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35-36-37

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35-36-37

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35-36-37

Επεισόδιο 34

Το σχέδιο του Κωνσταντή στέφεται µε επιτυχία όταν κλέβει τα ρούχα της Βιολέτας και εκείνη ρεζιλεύεται καθώς τριγυρνάει στο χωριό µε τα εσώρουχα. Οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άνδρες τους να ξαναπάνε στο καφενείο.

Το ίδιο βράδυ η γυναίκα καταρρακωµένη ετοιµάζεται να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η ατµόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική.

Ο ∆ούκας αποφασίζει να κάνει µια µεγάλη δεξίωση προς τιµήν του Νικηφόρου και της Ασηµίνας.

Η Ανέτ βρίσκει την ευκαιρία να µπει κρυφά στο γραφείο του ∆ούκα και να βρει αποδείξεις για την απάτη που έκανε ο αδελφός της µε τη διαθήκη του πατέρα τους, ενώ ένας χορός της ∆ρόσως και του Νικηφόρου θα ξυπνήσει στη µικρή αδερφή Σταµίρη απαγορευµένα πάθη.

Επεισόδιο 35

Ο Μιλτιάδης καταφέρνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγµή να σώσει τη Βιολέτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, γεγονός που θα τους φέρει πιο κοντά. Παράλληλα, ο ∆ούκας προσπαθεί να βρει λύσεις για να πουλήσει η Ελένη τα χωράφια της και να µη ναυαγήσουν τα σχέδια για τη βιοµηχανική ζώνη, ενώ ο Θωµάς το παίζει σε διπλό ταµπλό βοηθώντας από τη µια την Ελένη να κρατήσει το βιος της και από την άλλη να της βάζει ο ίδιος τρικλοποδιές.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Στη φυλακή Νέστορας και Προύσαλης

Η Ανέτ καταφέρνει να αποκτήσει ένα στοιχείο για να αποδείξει την απάτη του ∆ούκα µε τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Λάµπρος, µην αντέχοντας την απαξιωτική συµπεριφορά της Ελένης απέναντί του, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον λόγο που δεν διέλυσε τον γάµο του. Η Ελένη, µαθαίνοντας την αλήθεια, διαλύεται και αποφασίζει να δεχθεί µια για πάντα τη µοίρα της.

Επεισόδιο 36

Η Ανέτ, αποφασισµένη να µάθει αν ο ∆ούκας άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα της, προσπαθεί µαζί µε την Αγορίτσα να βρουν τον συµβολαιογράφο που µπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Η ζωή του Μιλτιάδη βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς έρχεται στα χέρια µε τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για τη Βιολέτα.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34

Την ίδια στιγµή ο Κυπραίος, αποφασισµένος να ταρακουνήσει την Ελένη και να την πιέσει να πουλήσει τα χωράφια της, βάζει σε εφαρµογή το σχέδιό του µε τη βοήθεια του Τόλια.

Επεισόδιο 37

Ο Χρόνης και ο Προκόπης βρίσκουν τον µαχαιρωµένο Μιλτιάδη πεσµένο στη βρύση µετά την επίθεση του Μελέτη. Η Ανέτ πηγαίνει να τηλεφωνήσει κρυφά στον συµβολαιογράφο του ∆ούκα, αλλά ο φόβος µήπως κινδυνεύσει ο γάµος του Νικηφόρου τη βάζει σε σκέψεις.

Οταν όλοι συνειδητοποιούν πως ο Μιλτιάδης χρειάζεται γιατρό για να σωθεί, η Ανέτ ζητάει το αµάξι του ∆ούκα για να τον µεταφέρουν στο νοσοκοµείο και ανακαλύπτει για ακόµη µία φορά τη σκληρή πλευρά του.

Ο Προύσαλης προσπαθεί να µάθει αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο Κωνσταντής συγκρούεται µε τον Μελέτη για την απερισκεψία του. Η Ανέτ δεν αντέχει άλλο να κρατάει το µυστικό της ψεύτικης διαθήκης και αποκαλύπτει τα πάντα στον Νικηφόρο. Εκείνος θα συγκλονιστεί, µε ντόµινο αντιδράσεων στη συνέχεια.

πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 30-31-32-33

Άγριες Μέλισσες

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *