ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μάρθα ρίχνει δηλητήριο στην Κάτια!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μάρθα ρίχνει δηλητήριο στην Κάτιαfiftififti.eu!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η Μάρθα είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της Κάτιας και δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για εκείνη. Η Κάτια ελπίζει ότι θα φέρει την κόρη της να τη δει, αλλά το σχέδιο είναι εντελώς διαφορετικό.

Το σκοτεινό σχέδιο της Μάρθας για την Κάτια μπαίνει σε εφαρμογή. Δεν θα αφήσει τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαρίνα. «Αυτή τη φορά θα τελειώσω μαζί σου μια και καλή. Δεν αξίζεις να υπάρχεις», μονολογεί και φαίνεται πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Η Κάτια κινδυνεύει θανάσιμα κι αυτή τη φορά δεν είναι κανένας κοντά της. Την ίδια ώρα ο Νίκος, που φοβάται ότι έχασε την Κάτια για πάντα, ξεσπάει στον Αργύρη. «Εσύ φταις που έφυγε. Εσύ φταις που τώρα είναι μακριά μου. Πού να είναι; Αλίμονό σου αν πάθει το παραμικρό», τον απειλεί.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 81-82-83-84-85

Την ίδια ώρα η Μάρθα κρατάει την Κάτια σε ένα ξενοδοχείο κρυφά από όλους. Είναι απόμερο και κανείς δεν θα σκεφτεί ποτέ να την αναζητήσει σε εκείνο το μέρος. Το σχέδιό της για την εξόντωσή της είναι απλό… Σε λίγες ώρες η Κάτια θα είναι νεκρή. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες σταγόνες δηλητήριο. Η Μάρθα τελικά δεν διστάζει και αποπειράται να τη δηλητηριάσει. Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας.

Η Ρένα παρακολουθεί τη Μάρθα

Λίγο αργότερα η Μάρθα βρίσκεται με τη Ρένα. Η συμπεριφορά της όμως είναι περίεργη. «Τι έχεις; Φαίνεσαι ταραγμένη», τη ρωτάει η φίλη της, αλλά εκείνη αρνείται ότι συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο. Ομως η Ρένα δεν την πιστεύει και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Προβληματίζεται ακόμα περισσότερο, όταν τη βλέπει να μπαίνει σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα κι ο Κωστής μαθαίνουν τι έχει συμβεί στην κόρη τους

Η Ρένα, ωστόσο, δεν είναι η μόνη που υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει. Ο Αργύρης αντιλαμβάνεται πως η Μάρθα παίζει περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει γι’ αυτήν. Εν τω μεταξύ η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η ώρα να ξαναδεί την κόρη της Μαρίνα.

Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης και η Ιωάννα επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να δουν τη Βάσω, τη μητέρα της Ιωάννας, που δουλεύει εκεί ως καμαριέρα. Αλλά και η Μαρίνα αναρωτιέται για την περίεργη συμπεριφορά της Μάρθας και αποφασίζει να το ψάξει και να επισκεφθεί το ξενοδοχείο όπου πηγαίνει.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί!

Πηγή: Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη – Tv24 youweekly.gr

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *