ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43-44-45-46

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ .ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43-44-45-46 fiftififti.eu

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43-44-45-46

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο β΄κύκλο

 

Επεισόδιο 43

Η Κάτια τρομοκρατημένη υπακούει σε ό,τι της ζητάει ο Νίκος και υποκρίνεται στον αστυφύλακα που έχει έρθει με τον Αργύρη πως είναι εκεί με τη θέλησή της. Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως η Σοφία τον απατά και πιέζει την Γιώτα να τον ενημερώνει για όλες τις κινήσεις της ξαδέλφης της.

Ο Χατζής εξακολουθεί να το παίζει σε διπλό ταμπλό, πολιορκώντας ταυτόχρονα και την Μαρίνα και την Έλλη που έχει γοητευθεί απ’ αυτόν και ζηλεύει για άλλη μια φορά τη Μαρίνα. Η Κλειώ κατηγορεί ευθέως τον Φώτη για τη δολοφονία της μητέρας της αφήνοντάς τον σοκαρισμένο.

Η Μάρθα, βλέποντας ότι ο Νίκος καθυστερεί να βγάλει από τη μέση την Κάτια, αποφασίζει να πάει η ίδια στο χωριό να την βρει και να τελειώνει μαζί της μια για πάντα.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ .ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43-44-45-46 fiftififti.eu

Η Κάτια δέχεται την επίσκεψη της Μάρθας, η οποία της υπόσχεται να την πάρει από κει. Η Μάρθα υφαίνει με μαεστρία το σατανικό της σχέδιο σε βάρος της Κάτιας, παρασύροντας σ’ αυτό τόσο τον Νίκο όσο και τον ανυποψίαστο Αργύρη.

Παράλληλα, η απιστία του Άρη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, ενώ ο Χατζής καταστρώνει τα δικά του σχέδια σε βάρος της Έλλης. Η Μαρίνα έχει ξαφνικά να αντιμετωπίσει νέο εχθρό: την Κλειώ, η οποία είναι αποφασισμένη να βάλει τον Φώτη στη φυλακή για το φόνο της μητέρας της.

Επεισόδιο 45

Η εμφάνιση της Μάρθας στο χωριό αναστατώνει το Νίκο που αντιλαμβάνεται πως πρέπει να προχωρήσει σε δραστικές λύσεις με την Κάτια… Η Μαρίνα προσπαθεί να βρει μια άκρη και ζητάει από τον Φώτη λεπτομέρειες για το παρελθόν που τον συνδέει με το Νίκο.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος πιέζεται από τη Μάρθα να τελειώνει μ’ αυτό που έχει αναλάβει και να βγάλει από τη μέση την Κάτια. Ο Άρης, που έχει δει την Έλλη να φιλιέται με τον Χατζή, υποχωρεί στην επίμονη προσέγγιση της Σοφίας, που συνεχίζει να τον φλερτάρει. Για κακή τους τύχη, όμως, ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι, ειδοποιημένος από την οικιακή βοηθό…

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η μεγάλη αποκάλυψη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

Το σκοτεινό σχέδιο της Μάρθας για την Κάτια μπαίνει σε εφαρμογή και η Κάτια κινδυνεύει. Έλλη, Άρης και Σοφία περνούν ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η Κλειώ πάει στην αστυνομία κι ο Φώτης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Μιχάλης ξαφνιάζεται με την απάντηση της Ιωάννας στην πρόταση γάμου.

 

Η Μαρίνα αγωνιά για το Φώτη και έρχεται αντιμέτωπη με την προοπτική του γάμου του Μιχάλη με την Ιωάννα.

Ο Νίκος φοβάται ότι έχασε την Κάτια και ξεσπάει στον Αργύρη

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *