ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41-42

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41.fiftififti.euΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41-42

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο β΄κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Η Μαρίνα, παρά την αντίθετη γνώμη όλων γύρω της, συνεχίζει να σπρώχνει τον Μιχάλη στην αγκαλιά της Ιωάννας, ενώ ο Αντρέας την προειδοποιεί να προσέχει και να μην εμπιστεύεται τον Χατζή.

Την ίδια στιγμή, η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Κλειώ, που συναντά τον Φώτη, και στο πρόσωπό του αναγνωρίζει τον φονιά της μητέρας της. Αμέσως σπεύδει να ενημερώσει τον πατέρα της.

Ο Νίκος εξακολουθεί να κρατάει την Κάτια στην αποθήκη σε μια προσπάθεια να την κρύψει από τον Αργύρη που συνεχίζει να την ψάχνει απεγνωσμένα. ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Κώστας Φαλελάκης: «Η κατάσταση με την Κάτια είναι αρρωστημένη»

Η Σοφία απειλεί τον Άρη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στην Έλλη.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41.fiftififti.eu

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42

O Αργύρης καταγγέλλει στον αστυνόμο του χωριού πως ο Νίκος κρατά χωρίς τη θέλησή της την Κάτια στο σπίτι του κι αυτός αναγκάζεται να επισκεφτεί το κτήμα του Νίκου για να ελέγξει την κατάσταση.ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42

Η Έλλη, απορροφημένη από την καινούργια της δουλειά στην εταιρεία, απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τον Άρη. Την ίδια στιγμή η ψυχρότητα της Σοφίας προς τον Δημήτρη αρχίζει να κινεί τις υποψίες του.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 140-141-142-143-144

Ο Μιχάλης δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την Μαρίνα, γεγονός που προκαλεί την Ιωάννα να μιλήσει στην Μαρίνα.

Ο Αργύρης πηγαίνει και πάλι στο κτήμα του Αργύρη κι εκεί τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από την Κάτια. Παράλληλα η Κλειώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Φώτη.

πηγή

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 39-40

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *