ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ στο β΄κύκλο

 

Επεισόδιο 11

«Spiritual Beef Harington»

Ο Γιαννούλης Harington- Βόγλης είναι στο Φτασμένο και μάλιστα με αποστολή να επαναφέρει το μαγειρικό ταλέντο στον Κίμωνα, ο οποίος δεν τον έχει σε καμία υπόληψη λόγω των ριζοσπαστικών φρονημάτων του στην κουζίνα.

Παράλληλα η Πέτρα προσπαθεί με αθέμητα μέσα να αλλάξει την άποψη του Σωκράτη για την γκαντεμιά που του προκαλεί. Ο Λάκης παίρνει μια περίεργη στιλιστική απόφαση για χάρη της Φωτεινής και σχολιάζεται ανάλογα απ’ όλο το χωριό.

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-42

Ο Μένιος βγαίνει εκτός εαυτού καθώς όλοι και όλα είναι εναντίον του και ο «ανδρισμός» αμφισβητείται. Η επιφοίτηση τελικά έρχεται για τον Κίμωνα αλλά αντί να τον ξανακάνει σεφ αξιώσεων, τον μετατρέπει σε κάτι που πάντοτε φοβόταν.

Επεισόδιο 12

Φριτέζα «ξαναζεσταμένη» του Ορλόφ

Ο Κίμωνας έχει δει το όραμα του, έχει κάνει το πνευματικό του ταξίδι και καταλήγει στον τρόπο των προγόνων του. Μεγάλες μερίδες, μεγάλες παρέες. Και η μόνη άξια συμπαραστάτης σ’ αυτό δεν είναι άλλη από την Φρίτη.

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: Πήρε το… πράσινο φως! Μέχρι πότε θα είναι στις οθόνες μας;

Παράλληλα η Λούνα παραλαμβάνει μια ξεχωριστή «γέμιση» για τα καλαμάρια της, η οποία κινδυνεύει από κάποιον πιστό της υπάλληλο. Προσπαθώντας να γλιτώσει το πολύτιμο φορτίο καταφεύγει στο σπίτι του Αντρέα ο οποίος έχει… άγριες διαθέσεις.

Ο Μένιος κάνει τη μεγαλύτερη καφρίλα του ως τώρα για να κερδίσει την Παυλίνα αλλά το μόνο που καταφέρει είναι να «τυφλώσει» τη Μαριέττα. Ο Λάκης μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τους γονείς του και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της απάτης Ζαμπέλας και Αλέκου ξεκινάει.

πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8-9-10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *