ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο απαγορευμένος έρωτας του Νικηφόρου με τη Δρόσω φέρνει τα πάνω κάτω

agries melisses.fiftififti.euΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ο απαγορευμένος έρωτας του Νικηφόρου με τη Δρόσω φέρνει τα πάνω κάτω

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Δύο αδελφές, ένας άντρας κι ένας απρόσμενος έρωτας θα συνταράξουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 «Αγριες μέλισσες».

Ο Νικηφόρος θα μπει ανάμεσα στις άλλοτε αγαπημένες Δρόσω και Ασημίνα και τότε ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στις δύο αδελφές θα ξεκινήσει…

agries melisses.fiftififti.eu

Όταν ο Νικηφόρος ανακοινώνει στον Δούκα και στη Μυρσίνη ότι η Ασημίνα Σταμίρη είναι η γυναίκα που αγαπάει και που θα παντρευτεί, ένας πόλεμος ανάμεσα σε γονείς και γιο ξεκινάει. Ο σκληρός Δούκας Σεβαστός ξεκαθαρίζει στον γιο του: «Αυτός ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει», ενώ η Μυρσίνη του λέει: «Δεν μπορεί να το εννοείς! Δεν σου επιτρέπω να παντρευτείς αυτό το φίδι! Σκότωσαν τον αδελφό σου».

Ο Νικηφόρος όμως είναι αποφασισμένος να πάει κόντρα σε όλους για να υπερασπιστεί την αγαπημένη του… Μόνο που η συμπεριφορά των γονιών του… θα τον στείλει στο στόμα του λύκου!

Η αρχή του κακού

Όπως η οικογένεια Σεβαστού, έτσι και η Ελένη αντιδράει στο να παντρευτεί η Ασημίνα τον Νικηφόρο. Όταν μάλιστα μαθαίνει πως ο λόγος που ο Δούκας ήθελε τα χωράφια της ήταν για να επενδύσει στη βιομηχανική ζώνη της περιοχής, ξεκαθαρίζει στην αδελφή της: «Βλέπεις λοιπόν γιατί θέλει να σε παντρευτεί; Τα έχασε από τον Σέργιο και τώρα έβαλαν εσένα στο μάτι». Η Ασημίνα όμως διαφωνεί: «Ο Νικηφόρος δεν είναι έτσι, είναι διαφορετικός».

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος διαμηνύει ξανά στους γονείς του ότι είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την Ασημίνα και για πρώτη φορά έρχεται σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη. Την ίδια ώρα, όμως, ο Κωνσταντής κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον πατέρα του: να δεχτεί τον γάμο αυτό, ώστε να πάρει τα χωράφια, αφού με τον γάμο Ελένης – Σέργιου δεν τα κατάφερε. Ο Δούκας βλέπει και αυτή τη φορά τον γάμο του παιδιού του σαν εκμετάλλευση προκειμένου να αυξήσει την περιουσία αλλά και τη δύναμή του!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει τον Ζάχο από το Διαφάνι

Έτσι πάει στην Ελένη και της προτείνει να γίνει ο γάμος Ασημίνας – Νικηφόρου με αντάλλαγμα τα χωράφια. Η Ελένη φυσικά αρνείται και ο Δούκας όπως πάντα την εκδικείται, φέρνοντάς την ξανά σε δύσκολη θέση. Ετσι εκείνη, μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, πάει να τον βρει για να δεχτεί την πρότασή του. Ομως δεν υπολογίζει κανείς από τους δύο την αγάπη του Νικηφόρου για την Ασημίνα. «Δεν θέλω τα χωράφια, δεν θέλω προίκα, δεν θέλω τίποτα! Θέλω μόνο να παντρευτώ την Ασημίνα! Την αγαπώ και μ’ αγαπά», λέει ο νεαρός άντρας και η Ελένη για πρώτη φορά πιστεύει τα λόγια του. Ο Δούκας γίνεται έξω φρενών και τον πετάει έξω από το σπίτι, ενώ παράλληλα τον αποκληρώνει: «Σήκω και φύγε από αυτό το σπίτι! Θα το μετανιώσεις πικρά αυτό που έκανες! Από εδώ και στο εξής είσαι μόνος σου, δεν έχεις τίποτα! Θα σε αποκληρώσω».

Ο Νικηφόρος αδιαφορεί και μαζεύει τα πράγματά του να φύγει, ενώ η Μυρσίνη καταρρέει! Ο νεαρός άντρας δεν έχει πού να πάει. Η Ελένη, με τη μεγάλη καρδιά, του προτείνει να μείνει μαζί τους: «Θα σε φιλοξενήσουμε εμείς! Θα κοιμάστε χώρια όμως με την Ασημίνα… Την αγαπάς! Το βλέπω στα μάτια σου». Εκείνος δέχεται, μετακομίζει στο σπίτι των τριών αδελφών και όλο το χωριό κουτσομπολεύει τα όσα έχουν συμβεί! Οταν το μαθαίνουν ο Δούκας και η Μυρσίνη, δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κοιτάζει την αλήθεια κατάματα

Ένας απρόσμενος έρωτας

Η συμβίωση των τριών αδελφών και του Νικηφόρου δείχνει εύκολη υπόθεση. Ομως δεν παύει να έχει μπει ένας ξένος άντρας στο σπίτι τους. Η Δρόσω από την πλευρά της έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με το ταλέντο της στο τραγούδι και μια μέρα που ο Νικηφόρος την ακούει, της κάνει κομπλιμέντο. «Εχεις πολύ ωραία φωνή», της λέει και εκείνη κοιτάζει χαμηλά και του λέει ένα λιτό «ευχαριστώ». Εκείνος συνεχίζει: «Αν κυνηγήσεις το όνειρό σου, θα πας πολύ μπροστά! Μπορείς να γίνεις αστέρι και να τραγουδάς ακόμα και στην Ευρώπη». Τα λόγια του την αγγίζουν και αρχίζει να νιώθει τα πρώτα σκιρτήματα στην καρδιά της. Η αμηχανία μεταξύ τους αρχίζει να είναι ορατή…

Στο μεταξύ, εκείνος με την Ασημίνα παντρεύονται, ενώ ο Δούκας αποφασίζει μετά τη θύελλα κουτσομπολιών να αποσύρει την απειλή του ότι θα αποκληρώσει τον Νικηφόρο και να τον δεχτεί με τη νέα του γυναίκα στο σπίτι τους ξανά.

Η Μυρσίνη θα φροντίσει να κάνει τη ζωή της νύφης της ανυπόφορη… Η Ασημίνα δεν μιλάει, ωστόσο ξεσπάει στον Νικηφόρο, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη γυναίκα του και στην οικογένειά του! Πάνω σ’ έναν τους καβγά με την Ασημίνα, ο Νικηφόρος θα φύγει από το σπίτι. Στον δρόμο θα συναντήσει τη Δρόσω. Εκείνη θα ενδιαφερθεί να μάθει τι του συμβαίνει και εκείνος θα της ανοίξει την καρδιά του. Το φιλί τους δεν αργεί να έρθει και κάπως έτσι η Δρόσω θα μπει ανάμεσα στην αδελφή της και στον άντρα της! Από εκεί θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας…

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: TiViΣιριαλ ,youweekly.gr

Άγριες Μέλισσες

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *