ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18-19-20-21

 

erotas meta-epeisodia 16-17-18-19-20-21.fiftififti.eu

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18-19-20-21

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ που βλέπουμε στον Alpha

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Η Αντιγόνη επισκέπτεται μετά από πρόσκλησή του, τον Παπαδόπουλο στο κατεστραμμένο γραφείο του και εκείνος την προειδοποιεί ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς της βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η Ηλέκτρα δέχεται βοήθεια από τον Χρήστο κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της αποτοξίνωσής της, γεγονός που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος ξαναπηγαίνει στο χωριό αναζητώντας τον Αποστόλη.

Τρία χρόνια πριν, η παράνομη σχέση της Άννας και του Κωνσταντίνου φουντώνει αναγκάζοντάς τους σε όλο και περισσότερα ψέματα. Ένα αναπάντεχο περιστατικό με ένα συμμαθητή των παιδιών θα τους βρει όλους απροετοίμαστους.

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20-21.fiftififti.euΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Η ανακάλυψη του καμένου αμαξιού της Άννας δημιουργεί νέα ερωτηματικά για την υπόθεση της εξαφάνισής της, την ίδια στιγμή που ο Παπαδόπουλος απειλεί τον Τόνι θέλοντας να μάθει ποιος διέρρευσε το βίντεο από το σπίτι στην Ιτιά κι ο Ηλίας ετοιμάζεται για την παραλαβή του εμπορεύματος του Αφεντάκη.

Τρία χρόνια πριν, η Αντιγόνη κι ο Περικλής βγαίνουν ένα όχι και τόσο επαγγελματικό ραντεβού, ενώ παράλληλα η Άντι και η Δανάη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Νίκο και τον Γεράσιμο να αντιμετωπίσουν τον θάνατο του συμμαθητή τους.

Διαβάστε Επίσης  Ανεμβολίαστοι – Νέα δεδομένα για τα rapid test στον ιδιωτικό τομέα – Τσουχτερά πρόστιμα έως 600 ευρώ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Μετά το περιστατικό στο λιμάνι, ο Σωκράτης προτείνει στον Παπαδόπουλο να αλλάξει στρατόπεδο, ενώ ο Ηλίας συλλαμβάνεται και καταλήγει στο τμήμα.

Η Νόρα μαθαίνει από τον Γιώργο για το αυτοκίνητο της Άννας και αποφασίζει ξανά να αναλάβει δράση.

Τρία χρόνια πριν, μετά το περιστατικό στο εστιατόριο, ο Κωνσταντίνος και η Άννα αποφασίζουν να διακόψουν για ένα διάστημα μην αντέχοντας τις τύψεις των πράξεων τους.

Μετά από μια βραδιά με τον Στάθη, ο Κωνσταντίνος γυρνάει μεθυσμένος σπίτι και καταλήγει να κάνει έρωτα με την Ηλέκτρα η οποία την επόμενη μέρα ακριβώς το εκμυστηρεύεται στην Άννα.

Επεισόδιο 20

Η Νόρα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άγνωστο του σπιτιού της Ιτιάς και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για την Άννα και τον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα ο Ηλίας δέχεται μια επίσκεψη από τον Σωκράτη που του περιγράφει τους νέους όρους για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Διαβάστε Επίσης  Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή (27/11) - Τα ωράρια λειτουργίας

Τρία χρόνια πριν, η Αντιγόνη κι ο Περικλής περνάνε ένα όμορφο βράδυ μαζί, πράγμα που εδραιώνει τη σχέση τους, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία και ο Στάθης χωρίζουν οριστικά μετά από ένα μεγάλο καβγά στην αίθουσα χορού με όλους παρόντες.

Αυτός ο χωρισμός φέρνει τον Κωνσταντίνο και την Άννα αντιμέτωπους με την αληθινή φύση της σχέσης του.

erotas meta-epeisodia 16-17-18-19-20-21.fiftififti.euΕπεισόδιο 21

Ο Ηλίας δίνει εξηγήσεις στην Κατερίνα για τη σύλληψή του και, με αφορμή τη δική του αδυναμία να συνεργαστεί με την Αντιγόνη, της προτείνει ανοιχτά να μιλήσει στην Ηλέκτρα για την ανάληψη της διοίκησης της εταιρίας.

Η Ηλέκτρα, από την άλλη, ετοιμάζει ένα ευχαριστήριο δείπνο στο Χρήστο για τη βοήθειά του στη φάση της απεξάρτησης ενώ ο Νίκος φαίνεται πως έλκεται ολοένα και περισσότερο από την καινούργια πελάτισσα του Χρήστου, την Αλίκη.

Τρία χρόνια πριν, η οικογένεια Δούκα πηγαίνει εκδρομή στο σπίτι της Ιτιάς ενώ η Μάγδα ανακαλύπτει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το παρελθόν του Περικλή.

πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23-24

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *