ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA 30-31-32

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο β΄κύκλο

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙA 30-31-32

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο β΄κύκλο ΕΠΕΙΣΟΔΙA 30-31-32

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30

Η Μαρίνα και ο Φώτης έχουν αναρτήσει μια ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Κάτιας και ελπίζουν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να τη βρουν.

Ο Αργύρης, στην προσπάθειά του να την προστατέψει, έρχεται όλο και πιο κοντά με την Κάτια. Ο Νίκος, βλέποντας την οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσά τους, αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του.

Ο Χατζής διεκδικεί όλο και πιο έντονα τη Μαρίνα, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τον Μιχάλη.

Η Σοφία καταστρώνει ένα σχέδιο, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπονται με τον Άρη.

Η Μαρίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Μιχάλη…

Επεισόδιο 31

Η απόφαση της Μαρίνας να σπρώξει τον Μιχάλη στην Ιωάννα προς όφελος του αγέννητου παιδιού τους προκαλεί την αντίδραση όλων γύρω της. Όμως η Μαρίνα, καθώς και η ίδια κάποτε είχε βρεθεί στην ίδια θέση, είναι αποφασισμένη να θυσιαστεί για την Ιωάννα και να αφιερωθεί στην αναζήτηση της Κάτιας που εξακολουθεί να αγνοείται.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μάρθα ρίχνει δηλητήριο στην Κάτια!

Την ίδια στιγμή, η Κάτια υποφέρει από την ασφυκτική και παράλογη συμπεριφορά του Νίκου, που της κάνει σκηνές ζήλειας και της ζητά εκβιαστικά να απομακρύνουν τον Αργύρη από τη ζωή τους. Θύμα εκβιασμού πέφτει και ο Άρης από τη Σοφία, η οποία κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει για τον εαυτό της και να τον χωρίσει από την Έλλη.

Στο μπαρ του Μιχάλη και του Γιώργου, εισβάλλει αιφνιδιαστικά ένα μικρό αγόρι που προσπαθεί να τους κλέψει…

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Ο Φώτης βρίσκει την κόρη της Μαρίνας

Επεισόδιο 32

Ο Αργύρης επιμένει να μάθει από την Κάτια αν ο Νίκος είναι βίαιος μαζί της, όμως αυτή αρνείται τη βοήθειά του και τον καθησυχάζει. Η περιπέτεια που περνάει η Ιωάννα με την εγκυμοσύνη της θα τη φέρει πιο κοντά με τον Μιχάλη.

Η Μαρίνα θα φορτωθεί με τύψεις, ενώ θα έχει και μια δυσάρεστη έκπληξη που θα κλονίσει τη πίστη της στον Μιχάλη. Ο Νίκος θα δείξει το απειλητικό του πρόσωπο στον Αργύρη, ο οποίος θα πάρει την απόφαση να παρακολουθεί την Κάτια κάθε μέρα.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος λαμβάνει μια κρυφή συνομιλία που καίει τον Άρη και τη Σοφία, ενώ η Κάτια ανακαλύπτει τυχαία το πιο σημαντικό κομμάτι από το παρελθόν της…

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *