ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20-21

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20-21

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20-21

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

 

Επεισόδιο 20

Η έχθρα ανάµεσα στον Μιλτιάδη και τον Κωνσταντή είµαι πια τόσο µεγάλη που η Βιολέτα αναγκάζεται να διώξει από το πλευρό της τον γιο του Σεβαστού που έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο ∆ούκας εκβιάζει τον ιατροδικαστή Σκαραγκά να αλλοιώσει το πόρισµα της νεκροψίας του Γιάννου. Εκείνος αρχικά δεν δείχνει να υποκύπτει στον σατανικό γαιοκτήµονα. Η Ανέτ γνωρίζει τον Νέστορα µε αφορµή τις απορίες που είχε για τους δύο θανάτους των ανιψιών της.

Η Μυρσίνη, ψάχνοντας απαντήσεις για το µανικετόκουµπο του Σέργιου, θα αναζητήσει τον Κυπραίο.

Οταν η κυρία Σεβαστού και ο Θωμάς συναντηθούν κρυφά για ακόμα µία φορά, η Μυρσίνη θα υποκύψει στη γοητεία του. Η νύχτα πάθους δηµιουργεί ένα παράνοµο ζευγάρι και παράλληλα τον κίνδυνο να τιναχτεί όλο το χωριό στον αέρα!

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις! Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Η παρουσία δύο µεγαλοδικηγόρων από την Αθήνα που ψάχνουν την Ελένη θα προκαλέσει νέα αναστάτωση στους χωριανούς

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20-21

Επεισόδιο 21

Η Ασηµίνα, σε µια ροµαντική έξοδο µε τον Νικηφόρο, θα πιει περισσότερο από όσο αντέχει. Θα παρασυρθεί σε µια εξοµολόγηση για το τραγικό εκείνο βράδυ που αφαίρεσαν τη ζωή του Σέργιου.

Τα λόγια της µεθυσµένης Ασηµίνας ταράζουν τον Νικηφόρο και τον κάνουν να υποψιαστεί τις τρεις αδελφές και να ψάξει σε βάθος την αληθινή σηµασία όσων του είπε µε µορφή γρίφου η αγαπηµένη του.

Λίγο αργότερα η Θεοδοσία ξεµπροστιάζει την Ελένη για το παρελθόν, γεγονός που κάνει τον Λάµπρο να συγκρουστεί έντονα µαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος των πρωταγωνιστών

Ο ∆ούκας για ακόµα µία φορά αποφασίζει να παίξει βρώµικα για να πάρει τα χωράφια της Ελένης. Προσπαθεί να στρέψει εναντίον της ολόκληρο το χωριό. Η ∆ρόσω πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Κυπραίο να κάνει κάτι που θα τη βάλει σε υποψίες για το ποιόν του.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος έρχεται στα όριά του όταν ανακαλύπτει τα δόλια σχέδια της Μυρσίνης εναντίον της Ασηµίνας, ενώ µια συζήτηση µε την Ανέτ οδηγεί τον Λάµπρο στο κατώφλι της Ελένης διεκδικώντας µια δεύτερη ευκαιρία. Μόνο που αυτήν τη φορά κάποιος θα ανακαλύψει το µοιραίο πάθος που τους ενώνει…

 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23-24-25

πηγή

Άγριες Μέλισσες

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *