Πώς πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας

Πώς πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας.fiftififti.euΠώς πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας

Η κρέμα ματιών αποτελεί το πιο παραμελημένο καλλυντικό σε ολόκληρη την περιποίηση του προσώπου. Πολλές γυναίκες τη θεωρούν ένα ακόμη περιττό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς. Ωστόσο αν αναλογιστείτε όμως, πόσο λεπτό, ευαίσθητο και εύθραυστο είναι το δέρμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, θα αναθεωρήσετε.

Ωστόσο πολλές είναι οι γυναίκες που την εφαρμόζουν λάθος!

Τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι;

ΝΑΙ στο ταμπονάρισμα και ελαφρύ μασάζ

Το ελαφρύ ταμπονάρισμα είναι μια καλή τεχνική καθώς βοηθά την κρέμα να εισχωρήσει πιο εύκολα στην επιδερμίδα. Tip: Καλύτερα να δουλεύετε με τον μέσο και τον παράμεσο, καθώς είναι τα δάχτυλα με τη λιγότερη δύναμη, επομένως δεν πιέζουν τόσο την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Τα κιλά της εμμηνόπαυσης

ΟΧΙ στο τράβηγμα του δέρματος

Όπως έχουμε ξαναπεί, η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή και ευαίσθητη από του υπόλοιπου προσώπου. Οποιαδήποτε άτσαλη κίνηση έχει επίπτωση, καθώς το τράβηγμα ή το τέντωμα οδηγούν σε πρόωρη χαλάρωση και λεπτές γραμμές.

ΟΧΙ στην υπερβολική ποσότητα

Μπορεί να νομίζετε ότι αν χρησιμοποιήσετε περισσότερη κρέμα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αυτό όμως δεν ισχύει. Το μόνο που θα καταφέρετε με τη συγκεκριμένη κίνηση είναι να μην απορροφηθεί εντελώς το προϊόν, να τρέξει προς τα μάτια και να ξυπνήσετε με το γνωστό πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα που εξαφανίζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια

ΝΑΙ στη σωστή απορρόφηση

Μετά την εφαρμογή της κρέμας ματιών (αλλά και προσώπου) καλό είναι πάντα να περιμένετε 1-2 λεπτά ώστε το προϊόν να απορροφηθεί εντελώς πριν περάσετε σε κάποιο άλλο προϊόν ή στο μακιγιάζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *