Πέντε πράγματα που ενθουσιάζουν τα παιδιά

Πέντε πράγματα που ενθουσιάζουν τα παιδιά .fiftififti.eu/

Πέντε πράγματα που ενθουσιάζουν τα παιδιά

Υπάρχουν πράγματα που ενθουσιάζουν όλα τα παιδάκια, παρά την όποια διαφορετικότητα στο χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντά τους. Το mother.gr συγκέντρωσε και καταγράφει τα κυριότερα:

Παγωτά/γλυκά: Ένας από τους λόγους που τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές είναι για να φάνε παγωτά. Αν ήταν στο χέρι τους, μπορεί να έτρωγαν από δύο κάθε μέρα! Την ίδια αγάπη έχουν και για τα γλυκά όλο τον υπόλοιπο χρόνο!

Διαβάστε Επίσης  Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι το παιδί σας φοβάται

Δώρα: Παρατηρήστε πόσο αδημονούν να πάρουν στα χέρια τους το δώρο σε περιόδους που ξέρουν καλά ότι προβλέπεται κάτι τέτοιο και τον ενθουσιασμό τους καθώς ανοίγουν το περιτύλιγμα. Περιττό να αναφέρουμε ότι τα δώρα που λαμβάνουν δεν τους φαίνονται ποτέ αρκετά.

Σνακ: Και φυσικά αναφερόμαστε σε ανθυγιεινά σνακ (σοκολάτες, πατατάκια κτλ) και όχι αυτά που κατά κανόνα τους ετοιμάζετε. Τι κι αν τους έχετε πει ουκ ολίγες φορές ότι δεν κάνουν καλό, τα παιδιά καθόλου δεν επηρεάζονται από αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα βεβαιωθούμε ότι το παιδί έχει μια σωστή διατροφή;

Τηλεόραση: Ποιο παιδί δε θέλει να κάθεται με τις ώρες μπροστά από μια τηλεόραση και να παρακολουθεί απερίσπαστο τα αγαπημένα του προγράμματα και όλα τα υπόλοιπα άκρως εντυπωσιακά που προβάλλονται στη μικρή οθόνη;

Video games: Είναι κάτι που ενθουσιάζει περισσότερο τα αγόρια, όμως δεν αφήνουν αδιάφορα και τα κορίτσια. Οι λόγοι που τα video games ξεσηκώνουν τα παιδιά γνωστοί και μη εξαιρετέοι!

Πηγή: mother.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *