8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-58

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-588 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 55-56-57-58

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

 

Επεισόδιο 55

Ο Άκης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την κόρη του την Ηλιάνα και τον Οδυσσέα και τι έγινε στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο και πέφτει από τα σύννεφα! Χωρίς δεύτερη σκέψη, τη διώχνει από το σπίτι λέγοντας της ότι δεν πρόκειται να την συγχωρέσει ποτέ!!

Μια αναποδιά στο σκάψιμο του τούνελ καθυστερεί κι άλλο τον Φοίβο με την ομάδα του. Ο Μιχαήλ «στριμώχνει» την Ηλιάνα και δεν της δίνει καμία επιλογή στο θέμα της Αριάδνης. Την ίδια στιγμή ο Άκης εμφανίζεται στη Κέρκυρα, στο σπίτι του Οδυσσέα και τον απειλεί
ανοιχτά απαιτώντας να διακόψει κάθε σχέση με την κόρη του!

Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα μετακομίζουν στο καινούριο τους γραφείο και το ζευγάρι δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Ιφιγένεια διαπιστώνει ότι ο Σίμος δεν ανεβάζει στο σάιτ τα αποκλειστικά που του δίνει και καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Ο Φοίβος δείχνει αποφασισμένος να ξεπεράσει το πρόβλημα στο τούνελ και δηλώνει ότι η εισβολή στην τράπεζα θα γίνει σε δύο μέρες!

Ο Οδυσσέας πιέζει τη Νόνα να του πει όλη την αλήθεια για το Σαγράδο…

Επεισόδιο 56

Ο Οδυσσέας πιέζει τη Νόνα και τη Ναυσικά για απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν αλλά πέφτει σε τοίχο. Ψάχνοντας όμως στα πράγματα του πατέρα του, ανακαλύπτει μια φωτογραφία που ανατρέπει τα δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ – Spoiler: Το μυστικό του Αιμίλιου αποκαλύπτεται! Γιατί βλέπει εφιάλτες

Ο Άκης επιτίθεται στον Δημήτρη, κατηγορώντας τον ότι ήξερε για τον παράνομο δεσμό της αδερφής του και οι μεταξύ τους σχέσεις γίνονται ακόμα χειρότερες. Παράλληλα πάει και ζητάει συγνώμη από τον Μιχαήλ για την συμπεριφορά του και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ξανά βοηθήσει την Ηλιάνα.

Εχθρική απέναντι στην Ηλιάνα είναι και η Ναυσικά που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μπήκε ανάμεσα σε δύο αδέρφια. Ο Λουκάς ανησυχεί για την Ιφιγένεια, τηλεφωνεί στον Σπύρο για να μάθει τι γίνεται κι αυτό που ακούει τον αφήνει άφωνο.

Η Έρση παρόλο που μεθοδεύει το διαζύγιο της με τον Οδυσσέα, εξακολουθεί να του στέκεται. Ο Σίμος πάνω στην απελπισία του, κάνει μια περίεργη πρόταση στη Ναυσικά. Ο Φοίβος βλέπει το σχέδιό του να γκρεμίζεται..

Επεισόδιο 57

Η Ναυσικά δίνει τα χέρια με τον Σίμο και δέχεται την πρότασή του. Ο Φοίβος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να βρει λύσεις για το πως θα ξεφορτωθεί το πτώμα. Ο Άκης δίνει διαταγή να σταματήσει η λασπολογία κατά του Μιχαήλ και παράλληλα δίνει εντολή να ξεσκονίσουν τη ζωή του Έκτορα Αντωνιάδη, πριν ξεκινήσει η δίκη με τον Νικηφόρο.

Ο Σίμος ανακοινώνει στην Εύα ότι βρήκε τα λεφτά για το χειρουργείο της Ολυμπίας,
σερβίροντάς της ένα ακόμα ψέμα.

Ο Μιχαήλ συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Ρωξάνη, που μέρα με τη μέρα ενδίδει όλο και πιο πολύ. Η Ηλιάνα προσπαθεί να πλησιάσει τον πατέρα της, αλλά δεν καταφέρνει να τον κάνει να λυγίσει.

Διαβάστε Επίσης  8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 181-182

Ανάμεσα σε Σμαράγδα και Λουκά αναπτύσσεται μια πολύ δυνατή φιλία. Ο Φοίβος και ο Σωτήρης ξεφορτώνονται το πτώμα από έναν γκρεμό. Ο Οδυσσέας θα έρθει αντιμέτωπος με μια σοκαριστική αλήθεια.

8 lexeis.fiftififti.eu

Επεισόδιο 58

Η ξαδέρφη του θύματος, η Χρυσούλα, επιτίθεται χωρίς αναστολές στον Οδυσσέα και κατηγορεί ευθέως την οικογένεια του για την δολοφονία της Βασιλικής. Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια κάνουν άλλη μια προσπάθεια, όλα σταματάνε όμως όταν ο Σπύρος κάνει κάτι που η Ιφιγένεια το βρίσκει άκρως προσβλητικό!

Η Εύα και ο Σίμος λαμβάνουν πολύ καλά νέα που έχουν να κάνουν με τον γιατρό της Ολυμπίας και το χειρουργείο της. Ο Οδυσσέας καλείται στο τμήμα για να δώσει κατάθεση για τον σκελετό που βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι.

Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια συνεχίζει να στέλνει αποκλειστικά θέματα στον Σίμο, αυτός όμως έχει «δεμένα» τα χέρια του. Η Ρωξάνη απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το Αλέκο, καθώς το μυαλό της βρίσκεται αλλού.

Παράλληλα, ο Μιχαήλ γίνεται όλο και πιο καλός με τον γιο του τον Άγγελο, πράγμα που συγκινεί πολύ την Ρωξάνη.

Η Σμαράγδα κρύβει ένα τεράστιο μυστικό που επιτέλους το μαθαίνουμε…

πηγή

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 63-64-65-66

8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 59-60-61-62

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52-53-54

«8 λέξεις»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *