ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ που βλέπουμε στον Alpha.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ που βλέπουμε στον Alpha.

 

Επεισόδιο 23

Ο Μάξιμος ανακαλύπτει την κάμερα στο γραφείο του και συνειδητοποιεί πως κάποιος γνωρίζει τα πάντα. Ο Ανδρέας παραξενεύεται από την ξαφνική αλλαγή στην συμπεριφορά της Μαργαρίτας και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Η Αλεξία επικοινωνεί ολοένα και συχνότερα με τον καινούργιο φίλος της τον Κάρολο/Ιάκωβο, ο οποίος ζει στην Ινδία και αρχίζει να μοιράζεται μαζί του σχεδόν όλα όσα την προβληματίζουν.

Η Άννα ζητά από τον Θοδωρή να ερευνήσει την υπόθεση του μικρού κοριτσιού που χάθηκε πριν χρόνια από το νησί. Στο μεταξύ ο φάκελος με τα δείγματα DNA που στέλνει η Ασπασία για ανάλυση «πέφτει» στα χέρια του Μάξιμου.

Επεισόδιο 24

Ο Μάξιμος πιέζει τη μητέρα του για να μάθει για ποιον λόγο στέλνει δείγματα δικά του και του Νικηφόρου για ανάλυση DNA, αλλά η Ασπασία δεν είναι σε θέση να του δώσει εξηγήσεις.

Η Αλεξία κανονίζει να βρεθεί η παρέα των τεσσάρων φίλων στον ανεμόμυλο, για να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ τους, αλλά τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Ο Ίωνας μαλώνει άσχημα με τον Μάξιμο και με τους άλλους δύο και η παρέα φαίνεται να οδεύει προς οριστική ρήξη. Εν τω μεταξύ η Αριάδνη δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – Δραματικές Εξελίξεις: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 25

Η Αλεξία επικοινωνεί με τον Ιάκωβο/Κάρολο στην Ινδία. Εν τω μεταξύ ο Μάξιμος προσπαθεί να μάθει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για το παρελθόν της Ασπασίας και ρωτάει την Λαμπρινή. Ο Ίωνας θεωρεί πως όλοι οι παιδικοί του φίλοι τον πρόδωσαν και τον πλήγωσαν ανεπανόρθωτα και αποφασίζει να κρατήσει αποστάσεις.

Η Μαργαρίτα δεν χάνει χρόνο και αρχίζει την «ανάκριση» στην μητέρα της αμέσως μόλις την υποδέχεται στο νησί. Η Βέρα ενημερώνεται από την διευθύντρια του ορφανοτροφείου πως κάτι συνέβη στην Αγάπη και σπεύδει.

Επεισόδιο 26

Ο Μάξιμος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο πατέρας της και η μητέρα του πριν από πολλά χρόνια είχαν ερωτική σχέση. Αναστατωμένος απαιτεί από την μητέρα του να μάθει όλη την αλήθεια. Η Αριάδνη δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής και η Μαρία τρομερά ανήσυχη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς

Ο Θοδωρής επιτέλους πετυχαίνει αυτό που ήθελε και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο του ραντεβού με την Άννα. Η απομάκρυνση του Μάξιμου κάνει την Αλεξία να έρθει πιο κοντά στον Αντρέα και εκείνος της αποκαλύπτει ένα δικό του κρυμμένο μυστικό. Η εξαφάνιση της Αριάδνης δηλώνεται και επίσημα στην αστυνομία και η παρέα των τεσσάρων καλείται για ανάκριση.

Επεισόδιο 27

Μετά την εξαφάνιση της Αριάδνης, η αστυνομία ανακρίνει τους πάντες και οι ζωές όλων αναστατώνονται. Ο Ίωνας μην έχοντας άλλη επιλογή αποκαλύπτει στους γονείς του όλα όσα έγιναν με την Αριάδνη και τους λέει πως ο γάμος δεν θα γίνει. Ο Μάξιμος είναι απόμακρος από την Αλεξία και εκείνη αναρωτιέται τι έχει συμβεί.

Η Θάλεια, η μητέρα της Μαργαρίτας, επισκέπτεται την Άννα στον αστυνομικό σταθμό και της ζητά να αφήσει ήσυχη την κόρη της. Η Κλαίρη βρίσκει μια καλή ευκαιρία και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της για να «έρθουν λίγο πιο κοντά» ο Λουκάς και η κόρη της, Χρυστάλλα.

πηγή

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *