ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Νίκος βασανίζει άγρια την Κάτια!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Νίκος βασανίζει άγρια την Κάτια!.fiftififti.euΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Ο Νίκος βασανίζει άγρια την Κάτια!

 

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ο Νίκος βασανίζει άγρια την Κάτια! Η «κόλαση» μόλις άρχισε για εκείνη!

Η Κάτια, χωρίς να θυμάται τίποτε από το παρελθόν της, «φυλακίζεται» στο σπίτι του Νίκου, που της παρουσιάζει μια δική του πραγματικότητα. Αυτό που δεν μπορεί να υποψιαστεί είναι ότι η κόλαση για εκείνη μόλις άρχισε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η αποκάλυψη για το εξώγαμο του Μιχάλη! Η Ιωάννα τον χωρίζει από τη Μαρίνα

Ο Νίκος έχει έναν και μόνο σκοπό: να σκοτώσει τον Φώτη που του στέρησε τόσα χρόνια την Κάτια από δίπλα του. Ομως τώρα τα σχέδιά του παίρνουν διαφορετική μορφή. Εχοντας στα χέρια του τη γυναίκα της ζωής του, επικεντρώνεται σε εκείνη, αφήνοντας για λίγο μόνο το εκδικητικό του πλάνο. Η Κάτια τώρα πια είναι ο κόσμος του, τα πάντα. Μπορεί να υποσχέθηκε στη Μάρθα να τη σκοτώσει, αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Την απομονώνει στο σπίτι του στο χωριό και εκμεταλλεύεται την αμνησία της. Της παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Της λέει ότι τη λένε «Ελένη» και ότι είναι μαζί είκοσι ολόκληρα χρόνια και πολύ ευτυχισμένοι.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια εκδικείται στον Κωστή: «Τσακίστε τον»

Εκείνη δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον πιστέψει. Ομως μέσα της έχει έναν φόβο γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Ο Νίκος αρχικά φέρεται τρυφερά και δείχνει στοργικό ενδιαφέρον. Εκείνη όμως είναι απόμακρη. Ανάμεσά τους υπάρχει απόσταση που ο Νίκος θα προσπαθήσει να γεφυρώσει και η αλήθεια είναι ότι μαζί θα ζήσουν κάποιες καλές στιγμές. Ομως η Κάτια ενστικτωδώς τον φοβάται. Δεν ξέρει γιατί, αλλά κάτι την προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται.

 

Οι δύσκολες στιγμές

Η Κάτια δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα. Εχει εφιάλτες και κάτι απροσδιόριστο τη βασανίζει. Και δεν θα είναι το μόνο. Ο Νίκος για τον περίγυρό του είναι ένας πολύ καλός φίλος και ένας εξίσου καλός πατέρας.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα χωρίς όνομα»: η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη...

Ομως κανείς δεν γνωρίζει ότι έχει έναν δεύτερο εαυτό που είναι πολύ επικίνδυνος και ότι αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας. Αυτό που θέλει από τις γυναίκες της ζωής του είναι να τις έχει κτήμα του. Για εκείνον δεν είναι τίποτε άλλο από πειθήνια όργανά του. Ομως όταν η Κάτια αρχίζει να έχει άποψη και λόγο, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για εκείνη.

Αρχικά ο Νίκος της επιτίθεται λεκτικά, καθώς πολύ εύκολα χάνει τον έλεγχο του εαυτού του και οι εκρήξεις του θυμού του διαδέχονται η μία την άλλη. Ομως δεν θα μείνει εκεί, αλλά θα προχωρήσει και στη σωματική βία.

Η Κάτια στα χέρια του θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, αφού θα έρθει αντιμέτωπη με την άγρια φύση του Νίκου. Η σανίδα σωτηρίας της θα είναι ο Αργύρης, ο φίλος του, στον οποίο θα νιώσει ότι μπορεί να βασιστεί για να σωθεί.

πηγή

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *