«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η εντολή δολοφονίας και η αλήθεια που θα σοκάρει

 

Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 1,2,3,4,5, Β κύκλος
Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 1,2,3,4,5, Β κύκλος

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η εντολή δολοφονίας και η αλήθεια που θα σοκάρει

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και τα όσα θα δούμε θα είναι συγκλονιστικά.

Η Κάτια οδηγείται στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε και η Μαρίνα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της. Από την άλλη, ο Νίκος, ένας μυστηριώδης άντρας, προσπαθεί να σκοτώσει τον Φώτη στο νοσοκομείο, ενώ η Μάρθα δίνει εντολή να δολοφονήσουν την Κάτια. Όταν ο Φώτης συνέρχεται, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην κόρη του.

Η Κάτια, θέλοντας να προστατεύσει τη Μαρίνα, λέει ψέματα στην Αστυνομία πως εκείνη πυροβόλησε τον Φώτη και οδηγείται στο κρατητήριο. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο σοκαρισμένη μετά την πράξη της, ενώ η κατάσταση της υγείας του Φώτη παραμένει κρίσιμη. Από την άλλη, η Μάρθα και ο Αντρέας προσπαθούν να βρουν τη Ρένα, η οποία δεν πήγε ποτέ στην εκκλησία για τον γάμο της, και φοβούνται για τα χειρότερα.

Ταυτόχρονα, ένας μυστηριώδης άντρας από το παρελθόν της Κάτιας, ο Νίκος, παρακολουθεί κρυφά τις εξελίξεις και φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο με εκείνη όσο και με τον Φώτη. Συγκεκριμένα ο άντρας διατηρούσε δεσμό στην εφηβεία του με την Κάτια, αλλά στη συνέχεια εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν καθώς γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Φώτη… Οι ώρες περνούν και η Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως πυροβόλησε τον τελευταίο.

Οι τύψεις πνίγουν την κοπέλα η οποία αποχαιρετά τη Μελίτη και στη συνέχεια πηγαίνει μαζί με τον Μιχάλη στην Αστυνομία για να παραδοθεί. Φτάνοντας, όμως ενημερώνουν πως η Κάτια Μάκρη παραδέχθηκε πως εκείνη πυροβόλησε τον Φώτη και βρίσκεται ήδη υπό κράτηση. Η κοπέλα τότε ξαφνιάζεται καθώς η σχέση της με την Κάτια δεν θα είναι ποτέ πια ίδια. Έτσι, λοιπόν, η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα.

Η Μαρίνα βοηθάει την Κάτια

Η Μαρίνα, είναι πεπεισμένη πως ο Φώτης είναι ο πατέρας της και αρχίζει να υποπτεύεται ποια είναι η μητέρα της. Την επόμενη μέρα η κοπέλα αναλαμβάνει ως δικηγόρος την υπεράσπιση της Κάτιας και κάνει ό,τι μπορεί για να αφεθεί ελεύθερη. Μάλιστα, οι συναντήσεις που έχουν οι δύο γυναίκες είναι έντονα φορτισμένες. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος μαθαίνει πού νοσηλεύεται ο Φώτης και πάει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε. Δηλαδή να τον σκοτώσει! Από την άλλη, η Έλλη προσπαθεί να διαχειριστεί τη σύλληψη της Κάτιας και ξεσπάει κατά της Μαρίνας καθώς θεωρεί πως εκείνη ευθύνεται για όλα όσα συμβαίνουν.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: O Δημήτρης διαλύει τον γάμο της Σοφίας και του Γιώργου! «Το παιδί είναι δικό μου»!

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν πρόκειται να πληρώσει την εγγύηση για την αποφυλάκιση της γυναίκας. Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα χάνει τη δουλειά της εξαιτίας της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε απόγνωση. Παράλληλα, η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί τη γονείς. Έτσι, ξεκινά την έρευνα και μαθαίνει από ποιο ίδρυμα έγινε η υιοθεσία της. Την ίδια στιγμή, η Κάτια περνάει δύσκολες στιγμές καθώς αντιμετωπίζει το μίσος των συγκρατουμένων της…

Σύμφωνα με το my tv η Μαρίνα συναντάει την Κάτια και την ενημερώνει για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθούν ώστε να βγει από τη φυλακή. Η άρνηση που έχει, όμως, η γυναίκα προβληματίζει έντονα την κοπέλα, η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει, αλλά όχι να τη συγχωρέσει για όσα της έκανε.

Την ίδια στιγμή, η Ρένα ετοιμάζει ξανά τον γάμο της με τον Αντρέα. Λίγο αργότερα, η Μαρίνα επισκέπτεται τη Μάρθα και της ανακοινώνει πως είναι αποφασισμένη να μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς.

Τότε η Μάρθα πανικοβάλλεται στην ιδέα πως η κοπέλα μπορεί να μάθει ότι η μητέρα της είναι η Κάτια. Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρίνα πηγαίνει ξανά στο ίδρυμα και εκεί γνωρίζει την Ιωάννα. Η τελευταία της εξομολογείται την ιστορία της, γεγονός που συγκινεί τη Μαρίνα.

Την επόμενη μέρα η τελευταία προσπαθεί να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ και έπειτα από σκέψη θεωρεί πως η Κάτια είναι η μητέρα της. Μάλιστα, η ίδια εκμυστηρεύεται την υποψία της στη Μάρθα, η οποία παθαίνει πανικό. Έτσι, αποφασίζει να κάνει τα πάντα ώστε να το αποτρέψει. Στη συνέχεια, λοιπόν, η γυναίκα πηγαίνει στις φυλακές και βρίσκει μια γνωστή της. Η Μάρθα της δίνει εντολή να βγάλει από τη μέση την Κάτια Μάκρη.

Ο Νίκος προσπαθεί να σκοτώσει τον Φώτη

Η Κάτια περνάει πολύ δύσκολα στη φυλακή.. Ωστόσο, η γυναίκα προσπαθεί να σταθεί δυνατή. Μια μέρα την επισκέπτεται ο Δημήτρης, ο οποίος της ξεκαθαρίζει με μίσος πως δεν σκοπεύει να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για την εγγύηση της.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: «Η κόρη σου θα πεθάνει»! Ο Νίκος εκβιάζει την Κάτια

Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή της είναι πολύ μπερδεμένη. Ένα βράδυ αποκαλύπτει στον Μιχάλη όλα όσα έχει μάθει και εκείνος σοκάρεται από τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, η Έλλη αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της κι έτσι ζητάει από τον Άρη να μετακομίσει στο σπίτι της. Από την άλλη, ο Νίκος εισβάλλει κρυφά στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Φώτης έχοντας σκοπό να τον δολοφονήσει!

Η εντολή της Μάρθας γίνεται πράξη καθώς οι κρατούμενες βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία και επιτίθενται στην Κάτια. Εκείνη τρομάζει και μη μπορώντας να αντιδράσει δέχεται τα χτυπήματα τους.

Η γυναίκα μεταφέρεται, μάλιστα, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να βρει τα λεφτά για να βγάλει την Κάτια με εγγύηση. Έτσι, συναντάει κρυφά με τον ανταγωνιστή του Μάκρη και προσφέρεται να τον βοηθήσει να εξαγοράσει την εταιρεία. Ο Χατζής δείχνει να ενδιαφέρεται τόσο για τη συμφωνία όσο και για τη Μαρίνα προσωπικά, καθώς γοητεύεται από εκείνη.

Στη συνέχεια ο νεαρός προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για το παρελθόν της και την προσωπική της ζωή. Την επόμενη μέρα, η Μαρίνα έχει ενημερωθεί για την κατάσταση της Κάτιας και σπεύδει στο πλευρό της. Μάλιστα, η κοπέλα καταφέρνει και πετυχαίνει την αποφυλάκισή της και λίγη ώρα αργότερα η Κάτια αφήνεται ελεύθερη.

Τότε η Μαρίνα φασίζει να την πάρει στο σπίτι της μέχρι να γίνει καλά προκειμένου να τη φροντίζει καθώς εξαιτίας της μπήκε στη φυλακή και είναι σε αυτή την κατάσταση. Το γεγονός αυτό απογοητεύει τη Μάρθα, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει τη συνύπαρξη της Κάτιας και της Μαρίνας.

Στη συνέχεια, η τελευταία παίρνει επιτέλους τον φάκελο από το ίδρυμα για να μάθει ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει όσα μαθαίνει και συναντάει τον Φώτη, ο οποίος έχει συνέλθει. Ο άντρας τότε της εξομολογείται όλη την αλήθεια, δηλαδή πως εκείνος και η Κάτια είναι οι γονείς της.

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *