«Ζούσα με ένα κτήνος, εξέδιδε την αδερφή μου»: Η συγκλονιστική μαρτυρία ηθοποιού για τον πατέρα του

Νέες συγκλονιστικές περιγραφές για τα άσχημα παιδικά του χρόνια έκανε ο μεγάλος γιος του Λαμιώτη που έδενε με αλυσίδα το ΑμεΑ κοριτσάκι του, στο οποίο ασελγούσαν και οι φίλοι του.

Ο γνωστός ηθοποιός με συμμέτοχες σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις προσπαθούσε πολλά χρόνια να κρατήσει μυστικό το δράμα που βίωνε η οικογένειά του στα χέρια του πατέρα του.

«Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές στη ζωή μου. Αν ήθελα να ζήσω έπρεπε να δουλεύω. Μέχρι τα δώδεκα η καθημερινότητά μου ήταν σχολείο – στάβλος – στάβλος – σχολείο και από ύστερα από τα δώδεκα και μετά, στη νύχτα. Αυτή μου έμαθε την ζωή. Της χρωστάω τα πάντα… Σε ένα σπίτι -τρώγλη, σε κάποια συνοικία της Λαμίας ζούσαμε πέντε παιδιά, με μια μάνα μειωμένης αντίληψης και ένα κτήνος», αναφέρει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Φ

Αναφερόμενος στον πατέρα του, σημειώνει: «Από τα πέντε μου, ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και την φράση “Ξύπνα γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις”. Εκεί όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο με χτυπούσε με μπετόβεργες για να συνεχίσω – τα γουρούνια του τα πρόσεχε πολύ».

Διαβάστε Επίσης  Τέλος τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία

«Ο μόνος που του εναντιωνόταν, ο φύλακας άγγελός μου, ήταν ο παππούς μου. Τον χτυπούσε όμως κι εκείνον, και ύστερα φασαρίες, αστυνομία, ντροπή, κενό και πάλι από την αρχή», προσθέτει.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει παιδί που να έχει δεχτεί τόσο bullying και να έχει αντέξει. Στο Δημοτικό ήμουν βρώμικος, ατημέλητος, ντυμένος με κουρέλια. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, ήμουν πάντα εκτός παιχνιδιού, ένα παιδάκι καθισμένο ολομόναχο στο τελευταίο θρανίο της τάξης (…) Πώς το ξεπέρασα; Μάλλον με το κλάμα», περιγράφει χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Ο ηθοποιός έβλεπε τις πονηρές επισκέψεις του γείτονα στην αδερφή του και προσπάθησε να τη γλιτώσει όπως και τα αδέρφια του. Έφυγε από τη Λαμία, άλλαξε το όνομα του και πολύ γρήγορα με το ταλέντο του κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Όπως είπε, ήξερε ότι μόνο καταγγέλλοντας τον πατέρα του στην αστυνομία θα μπορούσε να τους σώσει.

Διαβάστε Επίσης  Τέλος στα χρέη - ουρά που αφήνουν οι πλειστηριασμοί

Το θέμα έφτασε στην Εισαγγελία και δόθηκε εντολή διερεύνησης όταν ο 26χρονος σήμερα αδελφός της Μαρίας, μαζί και με ακόμη έναν αδελφό του, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις Αρχές και κατέθεσαν τα μαρτύρια που είχαν βιώσει από τον πατέρα τους στην παιδική τους ηλικία, οι ίδιοι και η αδελφή τους.

Έβαζε τα παιδιά από ηλικία των 5 ετών να δουλεύουν στο χοιροστάσιο που διατηρούσε κάτω από άθλιες συνθήκες. Τα χτυπούσε με μπετόβεργες, καναπίτσα και σύρμα, για ασήμαντες αφορμές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *