Απλοί τρόποι για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη της πόλης!

Απλοί τρόποι για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη της πόλης!

Ο καιρός έχει αρχίσει να ζεσταίνει για τα καλά και εσύ δεν αντέχεις άλλο τη ζέστη της πόλης. Αλλά, δεν έχεις και άλλη επιλογή, αφού οι διακοπές σου αργούν ακόμη!

Τι θα κάνεις, όμως, για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη αυτή; Η λύση δεν είναι να μετράς αντίστροφα τις μέρες για να πας διακοπές!

Δείτε μερικές απλές καθημερινές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τη ζέστη της πόλης!

1. Πιες ΠΟΛΥ νερό

Πρέπει να μένεις ενυδατωμένος και να διατηρείς τη θερμοκρασία του σώματος σου σε λογικά πλαίσια για να μην ιδρώνεις συνέχεια. Το νερό θα σε βοηθήσει να πετύχεις ακριβώς αυτό. Υπάρχουν και άλλα ποτά που μπορείς να πιεις, αλλά το νερό είναι το πιο φτηνό κι αυτό που μπορείς να βρεις πιο εύκολο!

Διαβάστε Επίσης  Τέσσερα κιλά μείον και λιγότερο λίπος στην κοιλιά με αυτό το φρούτο πριν το γεύμα

2. Κάνε γυμναστική τις κατάλληλες ώρες

Μπορεί το χειμώνα να γυμναζόσουν το μεσημέρι που είχε και λιγότερο κόσμο, αλλά τώρα με τη ζέστη δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Πήγαινε ώρες που θα έχει πέσει ο ήλιος ή θα είναι στη δύση του. Να γυμναστής θέλεις, όχι να πάθεις καμία ηλίαση!

3. Τα παράθυρα παίζουν σημαντικό ρόλο

Τα παράθυρα του σπιτιού σου, αν τα χειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο, μπορούν να διατηρήσουν πολύ δροσερό το σπίτι και να μη χρειαστείς να καις όλη μέρα το air condition. Κλείσε τα παντζούρια σε αυτά που τα χτυπάει ο ήλιος και άσε τα υπόλοιπα ανοιχτά για να δημιουργηθεί μία απίστευτη δροσιά. Όταν αλλάξει ο ήλιος θέση, κλείνεις τα αντίστοιχα παράθυρα!

Διαβάστε Επίσης  Προσοχή: 4 σημάδια στα πόδια που μπορεί να συνδέονται με πρόβλημα στο ήπαρ

4. Κράτα τον εαυτό σου σε σωστή θερμοκρασία κατά τον ύπνο σου

Μπορεί το καλοκαίρι να έχεις μεγάλη δυσκολία στον ύπνο. Και σε αυτό φταίει η ζέστη. Οπότε, πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο να κρατάς τον εαυτό σου σε μία δροσερή κατάσταση κατά τη διάρκεια του ύπνου!

5. Βρες τι είναι αυτό που σε δροσίζει

Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους το air condition! Άλλους τους δροσίζει ένα μπάνιο Άλλους ένα ποτήρι νερό με παγάκια. Πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που δροσίζει εσένα και να το κάνεις πριν νιώσεις ότι δεν αντέχεις άλλο από τη ζέστη!

ΥΓΕΙΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *