ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Νέα πρόσωπα και επανασυνδέσεις- Ποιοι αποχωρούν;

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Νέα πρόσωπα και επανασυνδέσεις- Ποιοι αποχωρούν;

Το «Έλα στη θέση μου» πήρε το πράσινο φως από τους ιθύνοντες του Alpha και ο τέταρτος κύκλος θα έχει πολλές αλλαγές.

Η επιτυχημένη καθημερινή σειρά θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με νέα πρόσωπα, ενώ κάποιοι από τους ήρωες που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό δεν θα συνεχίσουν να μας απασχολούν με τις ιστορίες τους.

Τι θα συμβεί στον γάμο της Ρενάτας και του Αχιλλέα; Ποιοι και γιατί απήγαγαν την Σύλβια; Ερωτεύεται ξανά ο Βλάσης;

Δείτε όλα όσα θα συμβούν στο νέο κύκλο της σειράς παρακάτω:

Οριστικός χωρισμός

Ευτυχισμένοι όσο ποτέ, η Ρενάτα και ο Αχιλλέας παντρεύτηκαν ύστερα από πολλές περιπέτειες και χωρισμούς.

Όμως την ώρα που εκείνοι πετούσαν στα σύννεφα ο Βλάσης βούλιαζε στην απόγνωση. Πάνω που πίστεψε ότι με τη Μίκα τα βρήκαν, πως το φλερτ της με τον Μίμη τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι θα έκαναν μια νέα αρχή, η γυναίκα του, χωρίς καμία προειδοποίηση, του άφησε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα και έφυγε προς… άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας τον οριστικά.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πριν το σκάσει για πάντα, ωστόσο, έκανε μια στάση από τη 5οίο, όπου συναντήθηκε με τη μεγάλη της αντίζηλο, τη Φαιή. Της δήλωσε ξεκάθαρα πως εκείνη νίκησε στον «πόλεμο» διεκδίκησης του Βλάση και ότι πλέον το πεδίο είναι ελεύθερο αν θέλει να τον διεκδικήσει και να τον κερδίσει ξανά… Κυρίως για να μη μεγαλώσει το μωρό της χωρίς τον μπαμπά του… Η Φαιή φυσικά έμεινε άφωνη με την αντίδραση της, ενώ σε μία από τις σπάνιες στιγμές… ευαισθησίας της την ευχαρίστησε που φρόντισε με τόση τρυφερότητα την μπέμπα, σαν να ήταν δικό της παιδί, αναφέρει το Τηλέραμα.

Φαίη-Βλάσης: Πάνω απ’ όλα η κόρη τους

Η Φαίη έτρεξε στο πλευρό του Βλάση, που το έριξε απαρηγόρητος στο ποτό, και του ζήτησε ξανά να γυρίσει κοντά της…

Πώς θα αντιδράσει άραγε εκείνος στα νέα επεισόδια; θα πέσει πληγωμένος στην αγκαλιά της πρώην του;

Η αλήθεια είναι ότι ο Βλάσης έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στις γυναίκες. Από τη μία η Φαίη με τις δολοπλοκίες και τα ψέματα της, που τους οδήγησαν στον χωρισμό, από την άλλη η Μίκα, που τον παράτησε στα… κρύα του λουτρού, δεν του έχουν αφήσει και πολλά περιθώρια να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Προτεραιότητα του είναι πια κορούλα του.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Εξελίξεις: «Είμαι ο γιος του Ανδρέα»! Ο Μάρκος αποκαλύπτει την αλήθεια στη Ρενάτα

Η απαγωγή

Η αυλαία της σειράς έπεσε επεισοδιακά, στον γάμο της Ρενάτας και του Αχιλλέα. Δυο μυστηριώδεις Κρητικοί, που όλα δείχνουν πως είχαν στο στόχαστρο τη Φλωρέτα, μάλλον μπέρδεψαν τις δύο κουμπάρες και απήγαγαν τη Σύλβια.

Όταν ο Ζούβας και η παρέα της αυλής αντιληφθούν την απουσία της, θα επικρατήσει πανικός και θα αρχίσουν να την αναζητούν παντού.

Αποστόλης ΤότσικαςΤρίτο πρόσωπο στον γάμο;

Ο Αποστόλης Τότσικας μπαίνει στο Έλα στη θέση μου και θα υποδύεται τον Μάρκο έναν 35χρονο και θα είναι η πέτρα σκανδάλου στον γάμο της Ρενάτας και του Αχιλλέα.

Είναι χιουμορίστας, βλέπει τη ζωή αισόδοξα,είναι πολύ συμπαθής και επικοινωνιακός και κερδίζει τους ανθρώπους από τη πρώτη στιγμή.

Ο Μάρκος είναι ο νόθος γιος του Αντρέα και της Χρύσας. Ο Αντρέας δεν τον έχει αναγνωρίσει ως Σοφοκλέους. Αυτό, όμως δεν τον εμποδίζει να έρθει στην Ελλάδα και να διεκδικήσει μερίδιο από τη Sofo.

πηγή

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *