ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Έρχεται ο άγνωστος γιος που θα φέρει τα πάνω – κάτω!

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Έρχεται ο άγνωστος γιος που θα φέρει τα πάνω – κάτω!

Μεγάλες εκπλήξεις επιφυλάσσει ο γιος του Αντρέα Σοφοκλέους…

Νέα πρόσωπα και ρόλοι – έκπληξη έρχονται να προστεθούν στο βασικό καστ της καθημερινής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» τη νέα, 4η σεζόν, που επιστρέφει δυναμικά στις τηλεοπτικές οθόνες τον Σεπτέμβριο.

Οι συντελεστές της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες από τον κόσμο και χάρισε στο κανάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης για τρεις συνεχείς σεζόν έχουν βάλει στόχο να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό έναν δυνατό 4ο κύκλο γεμάτο νέες, συναρπαστικές περιπέτειες που θα καθηλώσουν.

Στην ιστορία θα ενταχθούν τέσσερα νέα πρόσωπα. Τα δύο από αυτά είναι η Μυριέλλα Κουρέντη και ο Γιώργος Κοσκορέλλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον Σήφη, τον γιο της Φλωρέτας. Ωστόσο, στην σειρά θα ενταχθεί και ο Αποστόλης Τότσικας.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου – Επεισόδια 26-27-28-29-30-31-32-33-34-35

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Νέα πρόσωπα και επανασυνδέσεις- Ποιοι αποχωρούν;

Ο Μάρκος θα αναστατώσει τους πάντες…

Σύμφωνα με το περιοδικό «ΜΥtv» και της Μαίρης Καράμπελα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής θα υποδυθεί τον Μάρκο Σοφοκλέους, ο οποίος είναι γιος του Αντρέα -και κατ’ επέκταση- αδελφός του Δαμιανού και της Σύλβιας. Πρόκειται για έναν μυστηριώδη και δυναμικό νεαρό άνδρα, ο οποίος έχει στοιχεία από τον πατέρα του. Ο χαρακτήρας του έχει και καλές και κακές πλευρές, γεγονός που τον κάνει απρόβλεπτο και άκρως ενδιαφέρον πρόσωπο.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, ο πατέρας του είναι ο βασικός μέτοχος της SofoExpress, ο οποίος άφησε την εταιρεία στα χέρια της Φαίης, ορίζοντας την πρόεδρο, καθώς και της Ρενάτας, ζητώντας της να αναλάβει χρέη συμβούλου, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα όλων από το αδίστακτο μοντέλο.

Διαβάστε Επίσης  Έλα στη θέση μου: Το νέο πρόσωπο που εισβάλει στην σειρά!

Συνεπώς, ο Μάρκος έρχεται για να διεκδικήσει όσα του αναλογούν δεδομένης της περιουσία του πατέρα του.

Άρα, πρόκειται κατ’ επέκταση να εμπλακεί με τη SofoExpress, επηρεάζοντας τόσο τη ζωή της Φαίης, όσο και της Ρενάτας, του Αχιλλέα και φυσικά, των αδελφών του Δαμιανού και Σύλβιας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα της σειράς για τη νέα σεζόν έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του Αυγούστου και μέχρι τότε οι πρωταγωνιστές ανακτούν δυνάμεις.

Πηγή: .zappit.gr

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *