Θρίλερ στην Ικαρία: “Άκουσα φωνές στο δωμάτιο”

Θρίλερ στην Ικαρία: “Άκουσα φωνές στο δωμάτιο”

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία.

Η νεαρή επιστήμονας βγήκε για τρέξιμο χθες το πρωί και δεν επέστρεψε ποτέ, με τον Κύπριο σύντροφό της να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημάδι της Νάταλι, ωστόσο νέες αποκαλύψεις βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το sigmalive, η καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η 34χρονη αστροφυσικός με τον σύντροφό της, ανέφερε στον ξενοδόχο και την ΕΛ.ΑΣ πως ένα βράδυ πριν χαθούν τα ίχνη της Νάταλι, είχε ακούσει φωνές.

«Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ» είπε.

Θρίλερ στην Ικαρία: "Άκουσα φωνές στο δωμάτιο"

Παράλληλα, από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών κάνουν «φύλλο και φτερό» το δωμάτιο που έμενε η αστροφυσικός με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφο της, ενώ εντύπωση προκαλούν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στα σεντόνια του δωματίου.

Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός: Πάνω από 300.000 τα ενεργά κρούσματα κοροναϊού

«Δεν έγινε σφαγή. Είχε δυο-τρεις σταγονίτσες στο σεντόνι, στο μαξιλάρι επάνω και λίγες, δυο τρεις μπροστά από το κομοδίνο. Προφανώς θα έτρεξε κάποια μύτη αίμα. Κανένας τσακωμός να έγινε…. Δεν ήταν κάτι τραγικό» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θοδωρής Θεοδωράκης, ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε το ζευγάρι.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται να γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 35χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Ο 38χρονος Κυριάκος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε. «Πήγε για τρέξιμο, όπως συνήθιζε να κάνει», είπε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνιση της. Μίλησαν νωρίς το πρωί, όμως αργότερα οι κλήσεις ήταν αναπάντητες.

«Το παιδί χθες έτρεχε με τους πυροσβέστες σαν τρελός. Πανικοβλημένος, ανησυχούσε, εώς και έκλαιγε ο άνθρωπος. Μου είπε “για όνομα του Θεού ολόκληρη επιχείρηση, με ελικόπτερα, θερμικές κάμερες και δεν μπορεί να βρεθεί ακόμα αυτή η κοπέλα; Άνοιξε η γη και την κατάπιε;”» δήλωσε ο Θοδωρής Θεοδωράκης.

Διαβάστε Επίσης  Μίνι καύσωνας μέχρι την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο... ισχυρές καταιγίδες

Οι έρευνες

Με ελικόπτερο της Αστυνομίας, που διαθέτει υπερσύχρονο εξοπλισμό, ενισχύθηκαν οι έρευνες για την 35χρονη Αγγλίδα αστροφυσικό.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ νωρίτερα, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα τους η οποία επικεντρώνεται στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκιου, όπου ή ίδια η Κρίστοφερ είχε δηλώσει τηλεφωνικά στον σύντροφο της ότι βρισκόταν όταν επικοινώνησε μαζί της χθες Δευτέρα το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να φύγει από την Ικαρία τη Δευτέρα. Όταν ο 38χρονος ξύπνησε δεν βρήκε την σύντροφο του. Της τηλεφώνησε, όπως παραπάνω σημειώθηκε, και από τότε αγνοείται. Η απώλεια της δηλώθηκε χθες το μεσημέρι όταν και το τηλέφωνο της δεν απαντούσε παρά τις επανειλημμένες κλήσεις.

πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *