Πώς να διατηρηθεί αναλλοίωτο το ρουζ στις υψηλές θερμοκρασίες

Πώς να διατηρηθεί αναλλοίωτο το ρουζ στις υψηλές θερμοκρασίες

Όπως και τα highlighters και τα προϊόντα contouring, το ρουζ είναι ακόμα πιο απαραίτητο στα καλοκαιρινά μακιγιάζ που θέλουμε το πρόσωπό μας να δείχνει γεμάτο ζωή και λάμψη.

 

Τι θα γίνει όμως με τον ήλιο να καίει στους 40 βαθμούς κι εμείς να λιώνουμε… μαζί και το μακιγιάζ μας;

 

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια μικρά μυστικά από τους ειδικούς που θα σε βοηθήσουν και να το εφαρμόσεις σωστά και να το διατηρήσεις όλη μέρα.

 

1.Το ρουζ διαρκεί περισσότερες ώρες όταν εφαρμόζεται σε γυμνό δέρμα, σε αντίθεση με τα περισσότερα καλλυντικά. Γι’ αυτό ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, καλύτερα να αποφεύγεις το foundation. Έτσι και η όψη σου δεν θα δείχνει βαριά και θα το ρουζ σου θα αντέξει περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Η Jane Fonda έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί των Καννών με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

2.Τα ρουζ σε κρεμώδη ή υγρή μορφή θα σου εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια. Τα ρουζ αυτής της κατηγορίας , είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και γίνονται πιο εύκολα blend με τα υπόλοιπα προϊόντα και με το δέρμα για ένα πιο φυσικό look. Ενώ, στην περίπτωση που έχεις ξηρή επιδερμίδα θα σου εξασφαλίσουν και μια φυσική λάμψη στα αφυδατωμένα σημεία.

3.Αν η επιλογή σου είναι ένα long-lasting προϊόν σε υγρή ή κρεμώδη μορφή τότε εφάρμοσέ το με τα δάχτυλα για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν πάλι προτιμήσεις ρουζ σε μορφή πούδρας τότε προτίμησε ένα ειδικό πινέλο.

4.Εφάρμοσε το προϊόν στα μήλα του προσώπου σου, χαμογελώντας στον καθρέφτη για να βρεις το σωστό σημείο. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταλάβεις και ποιο είναι το σημείο που θα πρέπει να εφαρμόσεις το highlighter, στα ζυγωματικά δηλαδη, και θα διαχωρίσεις το ρουζ από το προϊόν λάμψης.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα με αυγό: Η …αυγουλένια που θα σας καταπλήξει!

5. Βρες την σωστή απόχρωση που θα σου εξασφαλίσει αυτό το fresh «ζωντανό» καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Έχει τεράστια σημασία να καταλάβεις ότι δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε όλους και να βρεις μια απόχρωση κοντά στον υποτόνο της επιδερμίδας σου. Για παράδειγμα, αν έχεις ροζ undertones, προτίμησε έναν κερασί ή ροζ τόνο ρουζ. Εάν πάλι διαθέτετε κίτρινους ή χρυσούς υποτόνους, επίλεξε μια ζεστή ροδακινί απόχρωση, ενώ εάν έχεις σκουρόχρωμο δέρμα τότε προτίμησε τους δαμασκηνί τόνους.

 

https://www.govastileto.gr/beauty/pos-na-diatiri8i-analioto-to-rouz-stis-ipsiles-8ermokrasies/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *