Κραυγή αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο – Η Άννα Φόνσου ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

Κραυγή αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο – Η Άννα Φόνσου ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

Αγωνία επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο για το που βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος, καθώς κανείς δεν ξέρει τι κάνει και πως είναι η κατάσταση της υγείας του.

Τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί και φίλοι και συνάδελφοι ανησυχούν για εκείνον, ενώ επιθυμούν και την παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο Γιώργος Μαρίνος παλαιότερα για μικρό χρονικό διάστημα είχε φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του ηθοποιού» και η Άννα Φόνσου πήρε την πρωτοβουλία να στείλει επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Γεροντιδάκης: Ένας γεννημένος ηθοποιός

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού» επέστρεψε στη Βάρκιζα σε ένα σπίτι που κανείς δεν γνωρίζει, το οποίο ανήκει σε έναν κύριο, ο οποίος έχει αναλάβει και τη φροντίδα του.

Ο συγκεκριμένος κύριος φέρεται να είναι ο ίδιος άνθρωπος που απείλησε την Άννα Φόνσου λέγοντάς της «μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια».

Μιλώντας στην Espresso η Άννα Φόνσου τόνισε: «Έχει συγγενείς αλλά δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Γνωρίζω πως στην Κυψέλη διαμένουν κάποια πρώτα του ξαδέλφια, τα οποία διατηρούν φαρμακείο στην περιοχή. Και παρά τον ντόρο που γίνεται για τον Γιώργο, δεν εμφανίστηκαν. Θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με εμένα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω».

Διαβάστε Επίσης  Δίκη Φιλιππίδη: Έξαλλος ο Μπιμπίλας – Πέταξε λαχεία στη συνήγορο υπεράσπισης

Ωστόσο, η επιστολή που στάλθηκε στην πρώην Υπουργό Λυδία Κονιόρδου έμεινε αναπάντητη, καθώς την επόμενη ημέρα έγινε η καθαίρεση της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ δήλωσε στην εφημερίδα: «Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *