Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Νίκος γιος του Ορέστη! Το μυστικό του Νικήτα ανατρέπει τα πάντα

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Νίκος γιος του Ορέστη! Το μυστικό του Νικήτα ανατρέπει τα πάντα

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όπου οι ανατροπές δεν έχουν τέλος έως και το φινάλε που αναμένεται συναρπαστικό.

Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις πράξεις τους, ενώ για κάποιους άλλους έρχεται η λύτρωση.

Οι πληγές των Κορωναίων είναι ακόμη ανοιχτές από τα πρόσφατα γεγονότα και στα τελευταία επεισόδια αναμένεται να κορυφωθούν όλες οι ιστορίες που τους αφορούν.

Η σύλληψη και ο εγκλεισμός της Βίκυς στην ψυχιατρική κλινική αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή όλων. Η ίδια για πρώτη φορά αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκαλέσει με τους φόνους που διέπραξε και παίρνει μια σημαντική απόφαση για να ξορκίσει μια και καλή την κατάρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η Βίκυ αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και αυτοκτονεί έχοντας πάντα δίπλα της τη μορφή του αγαπημένου της Λευτέρη. Το τραγικό πρόσωπο, όμως, σε αυτή την ιστορία δεν είναι άλλο από την Άννα, η οποία μένει ορφανή. Η κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αν και γνωρίζει καλά πως έστω και με αυτόν τον τρόπο η μητέρα της λυτρώθηκε.

Δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι πάντα ο Χρήστος, όπως και η Μαργαρίτα. Ωστόσο, η Άννα παίρνει μία καθοριστική απόφαση για τη ζωή της και το μέλλον της. Μαζί με τον Χρήστο ανακοινώνουν στη Μαργαρίτα πως ο μόνος τρόπος να σταθούν και πάλι στα πόδια τους είναι να αλλάξουν περιβάλλον και να φύγουν για πάντα από τη γειτονιά τους.

Την ίδια στιγμή, η ζωή της Ελενας βρίσκεται και πάλι Σε κίνδυνο και αυτή τη φορά υπαίτια είναι η Αθηνά, η οποία σχεδιάζει τη δολοφονία της. Ο Στέφανος, όμως, ανακαλύπτει το θανάσιμο πλάνο της Αθηνάς, προειδοποιεί τον Παύλο και όλοι ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να σώσουν την Ελενα από την καταστροφική μανία της γυναίκας.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ορέστη

Η Αθηνά, όμως, είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την Ελενα στο ίδιο τέλος με αυτό που είχε η αδελφή της… θα προλάβουν πριν να είναι αργά και για τις δύο γυναίκες

Ο Ζερβός έχει αποφασίσει πως για να λυτρωθεί από όσα έχει κάνει στο παρελθόν θα πρέπει να βοηθήσει τον Νίκο με την υπόθεση για τα φυτοφάρμακα. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει στην κατοχή του κάποια στοιχεία που «καίνε» τον Ορέστη.

Ωστόσο, όσο η μέρα της δίκης πλησιάζει, ο πρώην αστυνομικός νιώθει καθημερινά την απειλή κάποιων επικίνδυνων ανθρώπων που έχουν σχέση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και ζητάει τη βοήθεια του Νίκου.

Ο Ζερβός, μάλιστα, εμπιστεύεται στον νεαρό κάτι πολύ σημαντικό για τη δί­κη με τα φυτοφάρμακα. Κανείς, όμως, από τους δύο δεν έχει καταλάβει πως ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος που σχετίζεται με την υπόθεση τους έχει βάλει στο στόχαστρο του.

Ο Ζερβός συνεχίζει να ρυθμίζει με άκρα μυστικό­τητα και προσοχή και τις τελευταίες λεπτομέρειες από το σχέδιο του, αλλά αι­σθάνεται πως πρέπει να διασφαλίσει τα στοιχεία που «καίνε» τον Ορέστη προ­κειμένου να τα παρουσιάσει στη δίκη και να τον κλείσει για πάντα στη φυλακή. Τις επόμενες μέρες, φτάνει η πολύκροτη δίκη Κορωναίου.

Όσο η κατάθεση του Ζερβού πλησιάζει, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τον Ορέστη σι­γουρεύονται πως ο πρώην αστυνομικός κάτι ετοιμάζει. Και δεν έχουν σκο­πό να τον αφήσουν να προχωρήσει καθώς μαζί με τον Ορέστη θα ενοχοποιη­θούν και οι ίδιοι.

Στο δικαστήριο έρχεται η ώρα του Νικήτα και του Νίκου να καταθέσουν ενάντια στον Ορέστη, αλλά ο Αργύρης πείθει τον Κορωναίο να τον βοηθήσει να πάρουν μια «μικρή αναβολή». Μία μέρα είναι αρ­κετή για να ολοκληρώσουν τα σκοτεινά σχέδια τους και να βγάλουν από τη μέση όσους απειλούν με αποκαλύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 134

Ο Ορέστης παίρνει την αναβολή και μια φωτιά απειλεί να εξαφανίσει τα στοιχεία κατά του επιχειρηματία. Όμως ο Ζερβός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα, θέλει ο γιος του, που τόσο άδικα χάθηκε, να είναι περήφανος για εκείνον και αποφασίζει να θυσιαστεί προκειμένου να σώσει κάποιους αθώους που κινδυνεύουν αλλά και τα στοιχεία που καταδικάζουν όσους εμπλέκονται στην υπόθεση με τα φυτοφάρμακα και είναι ένοχοι για τον θάνατο πολλών ανθρώπων

Ο Ζερβός δίνει μάχη για τη ζωή του, αλλά αφήνει την τελευταία του πνοή, εξιλεωμένος με αυτόν τον τρόπο για όσο κακό προκάλεσε στο παρελθόν.

Η Μεγάλη ανατροπή στο φινάλε!

Τον επίλογο στην ιστορία τον γράφει ο Νικήτας.Εκείνος κρατά για καιρό ένα μεγάλο μυστικό που αφορά το Νίκο, τον Πέτρο και τον Ορέστη και που αν αποκαλυφθεί θα φέρει τα πάνω κάτω και θ αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Ο Νικήτας αποφασίζει να το εκμυστηρευτεί μονάχα στον Ορέστη και να αφήσει εκείνον να το χειριστεί όπως νομίζει.Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Νικήτας Δελής είναι ότι ο Νίκος είναι παιδί του Ορέστη κι όχι του Πέτρου.

Ο Νικήτας άλλαξε τα τεστ DNA προκειμένου να κρατήσει το Νίκο κοντά στην οικογένειά του αφού ο νεαρός μισούσε τον Ορέστη. Ο Ορέστης είναι σοκαρισμένος από τη συγκλονιστική αποκάλυψη και παίρνει μια καθοριστική απόφαση που θα φέρει λύτρωση στον ίδιο για όσα έχει διαπράξει μέχρι σήμερα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Πηγή: Mytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *