ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: “Μη με σκοτώσεις! Είμαι η μάνα σου”

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: “Μη με σκοτώσεις! Είμαι η μάνα σου”

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ που έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών και θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν με β΄κύκλο επεισοδίων.

Τι όμως θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια της σεζόν;

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

Όπως θα δούμε το μυστικό της Κάτιας το μαθαίνει η Λίλιαν και πλέον είναι δύσκολο για τη γυναίκα να κρατήσει κρυφή τη σχέση της με την κόρη της τη Μαρίνα.

Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας με τη Μελίτη στο σπίτι της. Όμως η Μελίτη συνεχίζει να μην αποδέχεται το Μιχάλη, κάτι που προβληματίζει και τον ίδιο και τη Μαρίνα. Από την άλλη πλευρά, η Κάτια και ο Φώτης προσπαθούν να πείσουν τη Λίλιαν να μην πει στη Μαρίνα αυτό που έμαθε.

Στο μεταξύ ο Σταύρος δέχεται μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, που όμως είναι στη Θεσσαλονίκη.

Η Λίλιαν παροτρύνει την Κάτια να πει στην Μαρίνα την αλήθεια για να μην έχει πια και λάθος εντυπώσεις ότι συνωμοτούν οι δυο τους εναντίον της. Η Μαρίνα εξακολουθεί να φοβάται την Κάτια και είναι πολύ ανήσυχη σε σχέση με την Μελίτη.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Επεισόδια 1,2,3,4,5, Β κύκλος

Ο Σταύρος είναι μπερδεμένος με το αν πρέπει να δεχτεί τη θέση που του προσφέρεται στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και το συζητάει με τη Λίλιαν.

Η Κάτια για μια ακόμη φορά δεν βρίσκει τη δύναμη να ομολογήσει την αλήθεια στην Μαρίνα και συμφωνεί με τον Φώτη να την αποκαλύψει αυτός την παραμονή του γάμου της. Η Μαρίνα με τον Μιχάλη και την Μελίτη μπαίνουν για πρώτη φορά στο καινούργιο τους σπίτι, γεμάτοι σχέδια και ευτυχισμένοι για την καινούργια τους ζωή.

Η Λίλιαν, που βασανίζεται από την απουσία της Μελίτης, αποφασίζει να ακολουθήσει τον Σταύρο και ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι θα φύγει μαζί του στην Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ ένα παράξενο αγροτικό αυτοκίνητο συνεχίζει να παρακολουθεί κρυφά την Κάτια…

Η Λίλιαν, ο Σταύρος κι η Ελπίδα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη κι οι στιγμές αποχαιρετισμού είναι έντονες για όλους… Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, η Μαρίνα ανησυχεί ότι η Κάτια κάτι ετοιμάζει και θα τους χαλάσει την ευτυχία. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι είναι υπερβολική και προσπαθεί να την ηρεμήσει…

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23

Κι ενώ η Μελίτη παίζει στον κήπο με την Κατερίνα και το Δημητράκη, ξαφνικά εξαφανίζεται.

Η πιο όμορφη στιγμή της Μαρίνας, ο γάμος της με το Μιχάλη τινάζεται στον αέρα καθώς κάποιος έχει απαγάγει τη μικρή.

Η Μαρίνα, ως συνήθως νομίζει ότι πίσω από αυτό βρίσκεται η Κάτια.

Η Εξαφάνιση της Μελίτης οπλίζει το χέρι της Μαρίνας, που αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα να τη χωρίσει από την κόρη της

Αγνοεί όμως, πως έτσι πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ανακάλυψη της αλήθειας για τη δική της ζωή.

Την ίδια στιγμή, η Κάτια αντιλαμβάνεται πως ήρθε η ώρα και για εκείνη να αναλάβει την ευθύνη που της αναλογεί για όλα όσα έγιναν…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *