Ποια ζώδια λατρεύουν να τσακώνονται μέσα στις σχέσεις;

Ποια ζώδια λατρεύουν να τσακώνονται μέσα στις σχέσεις;

Υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει να τσακώνονται ακόμα και αν δεν το παραδέχονται και κάποια άλλα που θα κάνουν τα πάντα για να μην τσακωθούν με το άλλο τους μισό. Υπάρχουν κάποια ζώδια όμως που τσακώνονται πολύ στις σχέσεις τους, το καθένα για άλλους λόγους.

Διαβάστε παρακάτω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις τους και τους οδηγούν σε συχνούς και έντονους τσακωμούς.

#Ταύροι

Οι Ταύροι είναι πάρα πολύ ξεροκέφαλοι και θα τσακωθούν ακόμα και με την παραμικρή αιτία. Δεν τους αρέσει η ανασφάλεια και μπορεί να βρούνε αφορμή για να τσακώνεστε επί εβδομάδες ολόκληρες. Οι Ταύροι είναι δύσκολοι χαρακτήρες και θέλουν βαθιά κατανόηση από τη σύντροφό τους για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια κάπως πιο υγιή σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Τα τρωτά σημεία στον έρωτα του κάθε ζωδίου

#Λέων

Οι λέοντες σιχαίνονται να τους αγνοείς. Θέλουν να νιώθουν στο επίκεντρο και αν δεν το νιώσουν θα κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν. Θα τσακωθούν ξανά και ξανά, θα κάνουν υπομονή αλλά αν δούνε ότι δεν έχουν πέραση τα λόγια τους σε εσένα τότε θα σε βγάλουν από τη ζωή τους οριστικά. Δεν θα κρατήσουν κακία, συνήθως θα διατηρήσουν φιλική σχέση αλλά ως εκεί…

Διαβάστε Επίσης  Τι ζώδιο είναι η αισθηματική σου σχέση;

#Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι απίστευτα ζηλιάρηδες και αυτό τους κάνει να τσακώνονται συνέχεια με τις συντρόφους τους. Νιώθουν πανεύκολα ότι απειλούνται και μπορούν εύκολα να πούνε ψέματα για να υποστηρίξουν τις απόψεις τους. Αυτή η συμπεριφορά τους πηγάζει από τη μειωμένη αυτοπεποίθηση που νιώθουν σε μια σχέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *