ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε

Η σειρά «Έλα στη θέση μου», είναι από τις σειρές που έχει καταφέρει να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού και για τρίτη συνεχή χρονιά οι τηλεθεατές έμπαιναν καθημερινά… στη θέση τους και ζούσαν τις απολαυστικές περιπέτειες των ηρώων.

Άλλοτε τα πράγματα κυλούσαν όμορφα και ευχάριστα σκορπώντας άφθονες στιγμές γέλιου και άλλοτε η σεναριακή ομάδα της σειράς έπαιζε τραγικά παιχνίδια με τις ζωές τους.

Πώς θα ολοκληρωθεί η τρίτη σεζόν για τους κεντρικούς ήρωες της σειράς, που κάνει φινάλε την Παρασκευή 28 Ιουνίου;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Μytv», οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τόσο στη ζωή του Βλάση και του Αχιλλέα όσο και των υπόλοιπων ηρώων!

Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα προβολής της σειράς πρόκειται να παρακολουθήσουμε δύο γάμους αλλά και έναν ανατρεπτικό χωρισμό. Ο τελευταίος αφορά την Μίκα και τον Βλάση.

Τα τεράστια προβλήματα και οι τριγμοί που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό στον γάμο της με τον Βλάση οδηγούν τη Μίκα στην αγκαλιά του Μίμη, ο οποίος έχει πλέον πιστέψει ότι κατάφερε να κερδίσει τον δικό του, ξεχωριστό χώρο στην καρδιά της.

Διαβάστε Επίσης  Έλα Στη Θέση Μου Γ Κύκλος – Επεισόδια 71-72-73-74-75 – Γ Κύκλος

Ωστόσο, ο σύζυγος της αντιλαμβάνεται κάποιο στιγμή τα ψέματα της και ταυτόχρονα ανακαλύπτει την πρόθεση της να πουλήσει το οινολογικό πάρκο.

Όλη η σεζόν επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις στον Αχιλ­λέα και στη Ρενάτα που διένυσαν χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο και πίστεψαν ότι ο ερωτάς τους είναι καταδικα­σμένος. Ωστόσο, η συγγραφική πένα του Γιώργου Κρητικού και της σεναριακής ομάδας της σειράς επιφύλασσε μια ευχάρι­στη έκπληξη στους φανατικούς αυτού του έρωτα, καθώς το ζευ­γάρι είναι ξανά μαζί και ολοκλη­ρώνει την ευτυχία του ανεβαίνο­ντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα ετοιμά­ζουν πυρετωδώς όλες τις λε­πτομέρειες για την ομορφότε­ρη στιγμή της ζωής τους, ενώ η Φαίη νομίζει ότι έχει βρει τη δική της… Το μοντέλο καταφέρνει να πείσει τον Αντρέα να την κάνει γυναίκα του. Για την ακρίβεια, τον πείθει να υπογράψει μαζί της σύμφωνο συμβίωσης. Ενώ οι ετοιμασίες για τον γάμο του Αχιλλέα και της Ρενάτας μπαί­νουν στην τελική ευθεία, στην εταιρεία πραγματοποιείται η διαδικασία του γάμου της Φαίης και του Αντρέα.

Βέβαια, αυ­τό που αγνοεί εκείνη είναι ότι υπογράφοντας το έγγραφο αυ­τό πέφτει στην καλοστημένη παγίδα που έστησε ο ίδιος μαζί με την Αιμιλία. Το έγγραφο αυτό είναι πλαστό και η Φαίη βρί­σκεται εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα καθώς οι φαρμακοβιομήχανοι ακυρώνουν τη συνεργασία τους μαζί της και την οδη­γούν σε αδιέξοδο.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Επεισόδια1-2-3-4-5 (γ κύκλος)

Την ίδια στιγμή, γκρεμίζεται το όνειρο της να πάρει από τα χέρια του Σοφοκλέους την εταιρεία, να τη δώσει στον Βλάση και να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί.

Λίγο αργό­τερα, φτάνει η ημέρα του γά­μου του Αχιλλέα και της Ρενά­τας και όλοι οι ήρωες σπεύδουν να παρευρεθούν στην ομορ­φότερη στιγμή τους. Βέβαια, η Σύλβια, που έχει αναλάβει χρέη κουμπάρας, τους κάνει τη ζωή… δύσκολη.

Στο μεταξύ, ο Μάκης έχει καταφέρει να κατατροπώ­σει τον Τζανέτο και να τον διώ­ξει από την έπαυλη, ωστόσο ο γάμος του ζευγαριού βρίσκε­ται σε κρίση.

Ταυτόχρονα, στα Σπάτα εμφανίζεται ξαφνικά ο Γιαν για να «κλέψει» την Ισμήνη, ενώ η Αιμιλία «παγιδεύεται» στην Κύπρο μαζί με τον Αντρέα.

Στο μεταξύ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γάμου του Αχιλλέα και της Ρενάτας, απρόσκλητοι επισκέπτες εμφανίζονται στο γλέντι και φέρνουν τα πάνω κάτω…

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *